Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2020-06-12

Bublar Group AB (publ): Bublar Groups förvärv av Goodbye Kansas slutfört. Erbjudandeperioden förlängs till 17 juni

Goodbye Kansas har ett starkt renommé och har de ledande internationella bolagen inom film, spel och streaming som kunder. Affären ger möjlighet att skapa en världsledande aktör inom XR-teknologi och visualisering.

- Jag vill varmt välkomna våra nya medarbetare till Bublar. Vi får ett mycket starkt tillskott av kompetens i absoluta framkant inom en teknologi där efterfrågan växer starkt.  Vi kommer genom att tillvarata vår samlade kompetens att kunna bygga vidare på vår affärsmodell med att utveckla skalbara produkter på våra plattformar. Vi ser det tydligt i de projekt vi redan jobbar tillsammans i, säger Maria Grimaldi, VD och koncernchef Bublar Group. 

- Bublar Group och Goodbye Kansas kompletterar varandra mycket väl, och vi ser redan effekten av de synergier som kommer att hjälpa oss att tillsammans bygga en unik bolagsgrupp inom en minst sagt expansiv bransch, säger Peter Levin, VD och grundare av Goodbye Kansas.

Goodbye Kansas kommer att drivas som ett dotterbolag i Bublar Group, på samma sätt som övriga dotterbolag i Bublar, med Peter Levin som VD och Per-Anders Wärn, styrelseledamot i Bublar, som arbetande styrelseordförande i Goodbye Kansas styrelse. Fokus under den närmaste tiden blir att fullfölja den turn-around som bolaget är inne i där bolaget visar en ökande orderingång och positiv resultateffekt. Bolaget kommer att ingå i Bublars räkenskaper från och med den 1 maj 2020.

 

För mer information kontakta:

Maria A Grimaldi, Koncernchef och VD, Bublar Group, email:
maria.grimaldi@bublar.com,Telefon: 070 828 38 34

Peter Levin, VD och grundare i Goodbye Kansas, email:
peter.levin@goodbyekansas.comTelefon: 073 041 63 93 
 

Om Goodbye Kansas
I Goodbye Kansas Holding ingår Goodbye Kansas Studios och Infinite Entertainment, med fler än 200 kreatörer i Stockholm, Uppsala, London, Hamburg och Los Angeles. Företaget skapar prisvinnande visuella upplevelser för Film/TV, spel och reklam och erbjuder tjänster och expertis inom Preproduction, VFX, FX, RealTime, Creatures & Character design, Digital Humans, Performance Capture, animation och produktion av speltrailers. Goodbye Kansas skapar, utvecklar och hanterar även egna TV & Filmprojekt, varumärken och IP:n. 

 

Bublar Group
Bublar Group AB (publ) är nordens ledande noterade XR-teknologibolag specialiserat inom Augmented Reality (AR) och Virtual Reality (VR). Företaget erbjuder XR-lösningar inom E-commerce, Entertainment, Training och Manufacturing. I företaget ingår dotterbolagen Vobling, Sayduck och Virtual Brains. Bublar har huvudkontor i Stockholm och är noterat på Nasdaq First North Growth Market.

In essence, Bublar Group will change the game. We change how we Work, Shop and Play.
Bolaget har G&W Fondkommission som Certified Adviser, Kungsgatan 3, Stockholm,email: ca@gwkapital.se,tel. 08-503 000 50.

 

Bublar Group AB (publ)   Kungstensgatan 18, 113 57 Stockholm  Telefon +46 8 559 251 20 www.bublar.com

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.