Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2021-06-30

CGit Holding AB: CGit tar ny order med befintlig kund, värde 1.8 MSEK

Mölndal                                                                                      2021-06-30

                                                                                                                                                                                                                                                    
CGit tar en ny order inom nästa generations lagringslösning med befintlig kund. Kunden, som är verksam inom mjukvaruutveckling och SaaS-tjänster, har tagit beslutet att fortsätta investera i sin plattform för möta marknadens framtida krav samt säkerställa fortsatt utvecklingen av befintlig verksamhet. Ordern är värd 1.8 MSEK.

Detta är ytterligare en bekräftelse på att vi har ett otroligt starkt erbjudande och stabila relationer med våra kunder. Det är alltid roligt när vi gör affärer med befintliga kunder till oss och får följa deras utveckling framåt, säger Mattias Bergkvist, VD för CGit.

CGit fortsätter att leverera lösningar inom nästa generations IT-infrastruktur.

//
För mer information, kontakta Bolaget på:
VD Mattias Bergkvist
Telefon: 031-762 02 40
info@cgit.se
www.cgit.se
Denna information är sådan information som CGit Holding AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 30:e juni 2021.

CGit:
CGit är ett IT-konsultbolag med säte i Mölndal som ingår i en koncern där det helägda dotterbolaget CGit AB har sedan 2007 bedrivit verksamhet inom uppbyggnad och utveckling av IT-infrastruktur vilket omfattar bl.a. datacenter, säkerhet, management, hosting, nätverk & kommunikation och backup/DR. Bolaget levererar tjänster inom tre affärsområden; IT-drift, IT-konsulter samt IT-produkter och har i dagsläget omkring 60 kunder fördelade över flera olika branscher, varav hos 30 kunder är Bolaget en helhetspartner i sin leverans av IT-stöd.

Författare Cision

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.