Bli medlem
Bli medlem
lakareutangranser

Du är här

2021-11-01

CGit Holding AB: CGit tar ny order med befintlig kund, värde 800 KSEK

Mölndal         2021-11-01                                                                                                                                                                                                                                            

CGit tar en ny order inom AI/Deep Learning med befintlig kund. Kunden, som är verksam inom fordonsindustrin, Ger oss fortsatt förtroende att stärka och utveckla deras befintliga AI-plattform.

Ordern är värd 800 KSEK.

Vår kunskap, erfarenhet och expertis inom AI/Deep Learning och dess tekniska plattformar skapar ett stort förtroende på markanden. Det här är ytterligare en bekräftelse på att vi har ett otroligt starkt erbjudande inom AI/Deep Learning-plattformar och stabila relationer med våra kunder.
CGit tackar för förtroendet., säger Mattias Bergkvist, VD för CGit.

CGit fortsätter att bygga sitt kunskapshus inom AI/Deep Learning.

//
För mer information, kontakta Bolaget på:
VD Mattias Bergkvist
Telefon: 031-762 02 40
info@cgit.se
www.cgit.se
Denna information är sådan information som CGit Holding AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 1:a november 2021.

CGit:
CGit är ett IT-konsultbolag med säte i Mölndal som ingår i en koncern där det helägda dotterbolaget CGit AB har sedan 2007 bedrivit verksamhet inom uppbyggnad och utveckling av IT vilket omfattar bl.a. AI/Deep Learning-plattformar datacenter, säkerhet, management, hosting, nätverk & kommunikation och backup/DR. Bolaget levererar tjänster inom tre affärsområden; IT-drift, IT-konsulter samt IT-produkter och har i dagsläget omkring 60 kunder fördelade över flera olika branscher, varav hos 30 kunder är Bolaget en helhetspartner i sin leverans av IT-stöd.

Författare Cision