Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2020-10-29

CGit Holding AB: CGit tar ny order med ny kund, värde 1,5 MSEK

CGit tar en ny order inom nästa generations datamanagementlösning med ny kund, Kunden som är Visit Group, är verksam inom programvaruutveckling för resebranschen har investerat i ny kapaciteten för deras IT-infrastruktur

Ordern är värd 1,5 MSEK.

CGit har visat att Rubrik är en utmärkt ersättare till vår konventionella SAN-baserade snapshotlösning. Detta ger oss nya möjligheter i hur vi kan provisionera och nyttja våra testmiljöer. Enkelheten i gränssnitten möjliggör våra olika produktteam att själva hantera egna testmiljöer, säger Carl-Johan Holmén, COO på Visit Group

Visit Group är glada över att kunna ta ett så här stort kliv i rätt riktning för våra plattformar. Detta kommer att förbättra vårt erbjudande på flera plan, inte minst ur säkerhets- och trygghetsperspektiv. Kvalitetssäkringen kommer att bli smidigare och vi frigör därmed mer tid för produktutveckling, säger James Dixon, VD på Visit Group.

CGit tackar för förtroendet. Det är roligt att se en framtidstro i bransch som drabbats hårt av aktuell pandemi. Vi ser fram emot ett långt samarbete oss bolag emellan. Säger Mattias Bergkvist, VD för CGit.

CGit fortsätter att leverera lösningar inom nästa generations IT-infrastruktur.

//
För mer information, kontakta Bolaget på:
VD Mattias Bergkvist
Telefon: 031-762 02 40
info@cgit.se
www.cgit.se
Denna information är sådan information som CGit Holding AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 29:e oktober 2020.

CGit:
CGit är ett IT-konsultbolag med säte i Mölndal som ingår i en koncern där det helägda dotterbolaget CGit AB har sedan 2007 bedrivit verksamhet inom uppbyggnad och utveckling av IT-infrastruktur vilket omfattar bl.a. datacenter, säkerhet, management, hosting, nätverk & kommunikation och backup/DR. Bolaget levererar tjänster inom tre affärsområden; IT-drift, IT-konsulter samt IT-produkter och har i dagsläget omkring 60 kunder fördelade över flera olika branscher, varav hos 30 kunder är Bolaget en helhetspartner i sin leverans av IT-stöd.

Författare CGit Holding AB

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.