Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2017-11-13

Chatta med Claes Folkmar

wysiwyg_image

I dag kan du som medlem att ställa frågor till Aktiespararnas sparexpert, Claes Folkmark, chef för marknadsbevakningen.
– Chatten är ett fantastiskt verktyg i vår kunskapsförmedling, inom allt som rör pension, börs och bolagsbevakning”, säger Joacim Olsson, vd för Aktiespararna.

För ett par veckor sedan var det premiär för Aktiespararnas nya chatt med Aktiespararnas sparexperter – en ny och exklusiv medlemsförmån. Här kan du ställa dina frågor i chatten!

Först ut var analytikerna Christoffer Ahnemark och Carl-Henrik Söderberg, som svarade på många spännande frågor från medlemmarna, om allt från utvecklingen för Skanska till riskerna för en börskrasch.

LÄS OCKSÅ:  Börsexperterna om chattade om risk för ny börskrasch

Läsarna har också chattat med börsanalytikern Dag Rolander och Claes Folkmar, som i dag möter medlemmarna igen - mellan 14.00-15.00. Men redan nu du skicka in frågor i Aktiespararnas chattrum.

Claes Folkmar skrev i helgen en uppmärksammad analys inför Finansinspektionens beslut om ett nytt amorteringskrav. 

LÄS OCKSÅ: Så drabbas av spararna av det nya amorteringskravet

Möjligheten att chatta med Aktiespararnas sparexperter inom marknads- och bolagsbevakningen är en viktig del i chattsatsningen.

– Jag ser med spänning fram emot kunskapsutbytet mellan våra initierade medlemmar och experter, säger Joacim Olsson, Aktiespararnas vd.

LÄS OCKSÅ: Analytikern avslöjade sin verkstadsfavorit i chatten

Det kan handla om frågeställningar som rör bevakningen av bolagen men också aktiejuridiska frågor.

– Ofta återkommer vissa frågor. Chatten kan bli ett viktigt verktyg för att sprida kunskap och engagemang samtidigt som den bidrar till att fördjupa vår kunskap om vilka frågor som är mest angelägna för våra medlemmar, säger Claes Folkmar.

LÄS OCKSÅ: Experttipset i chatten: Här är bra utdelningsaktier

Joacim Olsson igen:

– Chatten är ett fantastiskt verktyg i vår kunskapsförmedling, inom allt som rör pension, börs och bolagsbevakning. Den bidrar också till att öka vår kunskap om medlemmarnas behov och är därför ett viktigt verktyg i vårt arbete med att öka medlemsnyttan.

Författare Redaktionen

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.