Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2017-04-05

Chordate: Chordate tecknar distributörsavtal med MedCare

CHORDATE TECKNAR DISTRIBUTÖRSAVTAL MED MEDCARE

Chordate Medical Holding AB (publ) ("Chordate") har tecknat ett exklusivt distributörsavtal med MedCare AS ("MedCare") avseende den norska marknaden. Avtalet löper på två år.

"Inför den breda marknadslanseringen av vårt beprövade produktsystem har vi sagt att vi initialt kommer rikta oss mot Norden, Storbritannien och Mellanöstern som är mogna marknader. MedCare har en försäljningsorganisation med 15 års erfarenhet av att leverera varor och tjänster till sjukhus i Norge, och med deras fokus på nya innovativa produkter på den för oss intressanta norska marknaden bedömer vi att de är en stark partner", säger Fredrik Henckel, VD för Chordate.

Kista, 5 april 2017

För mer information, vänligen kontakta:
Fredrik Henckel, VD
fredrik.henckel@chordate.com mailto:fredrik.henckel@chordate.com
Telefon: +46 (0) 70 473 41 30

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Chordate Pressrelease 2017-04-05.pdf - http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=19888

Information:
Denna information är sådan information som Chordate Medical Holding AB (publ) är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 5 april 2017 kl. 11:00 CET.

TILL REDAKTÖRERNA

Om Chordate
Chordate Medical Holding AB (publ) är ett medicintekniskt bolag som under drygt tio år har utvecklat, patenterat och CE-märkt en ny behandlingsmetod för kronisk nästäppa genom nervstimulering. Bolaget säljer sitt produktsystem inklusive behandlingar via egen säljorganisation samt via distributörer till kliniker och sjukhus, som i sin tur behandlar patienterna. Mangold Fondkommission AB, tel.nr. +46 8 5030 1550, är bolagets mentor och likviditetsgarant på NGM Nordic MTF.

Författare BEQ

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.