Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2019-01-30

Clemondo: Clemondo tecknar avtal med Bilia om miljömärkt bilvård

CLEMONDO TECKNAR AVTAL MED BILIA OM MILJÖMÄRKT BILVÅRD

Clemondo Group AB (publ) har ingått ramavtal med Bilia om att förse samtliga anläggningar i Sverige och Norge med miljömärkta produkter för biltvätt och fordonsvård. Avtalet gäller i tre år, med möjlig förlängning i ytterligare ett år, Clemondo bedömer att affären med Bilia ökar från 4 till 8 MSEK under 2019. På sikt innebär avtalet ytterligare potentiell volym.
• Avtalet med Bilia visar att vi är på rätt väg. Vi har lagt mycket resurser på att utveckla nya hållbara premiumlösningar för rengöring och vård av fordon, vilket stämmer väldigt bra med Bilias profil. Vi är glada och stolta att kunna hjälpa Bilia att skapa ett samlat sortiment av miljömärkta proffsprodukter, säger Jesper Svensson VD på Clemondo Group AB.

Det är Clemondos varumärke Lahega som kommer att finnas representerat med produkter för fordonsvård på 79 Biliaanläggningar i Sverige och 27 i Norge.
• Clemondo har ett tydligt och ambitiöst miljöfokus och det passar väldigt bra med vår profil. Det som är viktigt för oss är att ha en samarbetspartner som både kan hjälpa oss med helheten och stärka vårt miljöarbete, säger David Rosberg, Category manager på Bilia och Johanna Öhgren, Miljö- och kvalitetssamordnare på Bilia.

Helsingborg 30 januari 2019

För ytterligare information:

Clemondo Group AB (publ)
Jesper Svensson, VD Clemondo, +46 70-529 17 22

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Clemondo Pressrelease 2019-01-30.pdf-http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=25044

Denna information är sådan information som Clemondo Group AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom Jesper Svenssons försorg, för offentliggörande den 30 januari kl. 08.30. Redeye AB är Clemondos certified adviser. Clemondo Group AB (publ), 556792-0193

Författare beQuoted