Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2019-04-26

Dan Johnson blir Aktieinvests nye vd

wysiwyg_image

Dan Johnson är ny vd för nätmäklaren Aktieinvest.
– Det finns mycket spännande möjligheter att utveckla Aktieinvests unika erbjudande, säger han i en kommentar.

Dan Johnson är ny vd för Aktieinvest, nätmäklaren som Pareto Securities köpte av Aktiespararna vid årsskiftet.

Dan Johnson kommer från posten som ansvarig för den svenska buyout-verksamheten på private-equity investmentföretaget CapMan.

– Med Dan på plats tillsammans med övriga ledningsgruppen är jag övertygad om att vi tillsammans kommer att kunna nyttja fantastiska synergier vi identifierat bolagen emellan, säger Mats Carlsson, vd Pareto Securities AB samt styrelseordförande Aktieinvest, i ett pressmeddelande.

– Det finns mycket spännande möjligheter att utveckla och ytterligare stärka både Aktieinvests och Paretos i utgångspunkten unika erbjudande mot kunder i Sverige och andra marknader, samt effektivisera verksamheten genom att bygga på de båda bolagens gemensamma kompetenser, resurser och marknadsposition, säger Dan Johnson.

Den tidigare tillförordnade vd:n Mikael Näslund kommer att ansvara för Aktieinvest operativa verksamhet i sin roll som COO.

– I samband med att Dan kommer in i bolaget kan vi öka takten ytterligare och fokusera än mer på att leverera enkla och unika spartjänster till våra kunder, säger Mikael Näslund.

Författare Redaktionen

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.