Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2020-08-24

Delta på Stora Fondkvällen via Zoom

wysiwyg_image

Du väljer om du vill delta fysiskt på plats eller digitalt via verktyget Zoom. Under kvällen får du lära dig mer om olika typer av fonder, du får inspiration om hur du kan spara i fonder samt ta del av intressanta diskussioner om aktuella börsämnen. Dessutom presenteras ett urval av de fonder som finns tillgängliga på marknaden. 

Kvällen har chans att göra skillnad i ditt fondsparande! Vi har bjudit in några av de vassaste fondbolagen i Sverige som kommer att presentera några av sina fonder. Under kvällen kommer du att få lyssna på DNB, Tin Fonder, Cicero Fonder, Spiltan Fonder, Carnegie Fonder samt Odin Fonder.

Workshops
Ta del av våra tre workshops under kvällen. Här gör vi din röst hörd och ställer dina frågor till fondbolagen. Vi samtalar också om aktuella börsämnen och ger tips på hur man ska tänka kring sitt fondsparande. Kvällens workshops leds av våra moderatorer.

Inspiration
Kvällen inleds med ett inspirerande samtal mellan kvällens moderatorer. Du får tips och inspiration om hur du kan fondspara beroende på din riskprofil, ålder eller om du sparar till någon annan. Vi går också igenom grunderna för hur man kommer igång med sitt fondsparande.

Fondguiden
Nu kan du ladda ned våra digitala fondguide med tips, råd och inspiration hur du kommer igång med ditt fondsparande! Klicka här för att ladda ned vår fondguide!

Delta fysiskt via Zoom
Deltar du via Zoom finns länk till mötet här nedan. Zoom-mötet är öppet från kl. 16:30 för att du ska hinna testa att ljud och bild fungerar som det ska. Programmet startar kl. 17:00. 
Länk till Zoom-mötet: https://us02web.zoom.us/j/84300634181

Du kan följa programmet direkt i din webbläsare om du inte har laddat hem programmet innan (gäller ej mobil eller platta). Klicka på länken och när du får frågan om att ladda hem Zoom klickar du avbryt. I webbläsaren kommer det upp en länk där det står ”Join from your browser”. Klicka på länken, uppge ditt namn och epost och välj ”Join meeting”. Använder du mobil eller platta måste du ladda hem appen "Zoom Meeting" och skapa ett konto, därefter kan du klicka på länken ovan och då öppnas länken direkt i appen.
 

Gör din röst hörd, ställ dina frågor till fondbolagen:
I Zoom har du möjlighet att ställa frågor till de medverkande fondbolagen, det finns en knapp längst ned i fönstret, Q&A, klicka där och skriv din fråga. Vi kommer att prioritera publik- och tittarfrågor och hoppas vi hinner med så många som möjligt under kvällen.

Varmt välkommen.

Författare Redaktionen

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.