Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2020-07-27

Dentalum Operations AB (publ): Dentalum - en snabbväxande tandvårdskedja

I över 2 års tid har Dentalum planerat sin lansering i Sverige och i slutet av september 2019 påbörjades resan med att förvärva sin första klinik i Falkenberg. Bara 11 månader senare består Dentalum av 10 kliniker som idag sträcker sig från Hallands län upp till Dalarna. Vi har den stora glädjen och förmånen att få ingå Partnerskap med Sveriges främsta kliniker och medarbetare. Genom Dentalums Community of Growth skapas ett forum för kompetensutbyte och utveckling av best practice inom gruppen för att tillsammans bygga en organisation i världsklass. Vi hjälper över 40 000 patienter, sysselsätter närmare 60 heltidsanställda och har som tillväxtmål att fördubbla storleken på gruppen inom det kommande året.

Trots att den rådande pandemin har påverkat tandvårdsbranschen i stort, fortsätter Dentalum att öka förvärvstakten. Dentalum fokuserar på att bedriva en hållbar tandvård och har som mål att inom 5 år bli nordens ledande tandvårdskedja.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Max Dorthé Ladow, VD och medgrundare, +46 709 85 97 83, max.ladow@dentalum.com
Marcus Ladow, Förvärvschef och medgrundare,  +46 763 45 80 80, marcus.ladow@dentalum.com

Besök www.dentalum.com

 

Dentalum Operations AB (publ) är en snabbväxande tandvårdskedja med fokus på att förvärva lönsamma och hållbara tandvårdskliniker i Norden. Dentalums filosofi bygger på lokal förankring där klinikägarna får fortsätta vara entreprenörer och driva verksamheterna med hög självständighetsgrad även efter genomfört förvärv. Dentalum har som mål att bygga en organisation i världsklass och är övertygade om att rätt arbetsmiljö, utvecklingsmöjligheter och företagskultur skapar ett motiverande och engagerande arbetsklimat som leder till den högsta kvalitet av vård och en enastående service till våra patienter.

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.