Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2020-08-12

Dignitana AB: Dignitana förstärker europeiskt fokus med ny Regional Director

"Scotts ingående kunskap om vår produkt och vårt bolag gör det möjligt för honom att snabbt komma igång när vi nu ökar försäljningsinsatserna i Europa," säger William Cronin, CEO på Dignitana. "Vi ser fram emot en betydande tillväxt i regionen när han delar med sig av sin entusiasm för och expertis inom skalpkylning utanför Storbritannien."

Scott arbetade nyligen som chef för Nisus Medical för standardiserad kemoterapi arbetshälsa och säkerhet i NHS och privat sjukvård och han var tidigare försäljningschef för Hospiras infusionsavdelning i onkologi i hela Storbritannien, Irland och EMEA.

"Den nya DigniCap Delta-enheten är mer framgången för patienterna och gör det kliniska handhavandet vid skalpkylning mycket mindre tidskrävande," säger Scott McGovern. "Jag är oerhört imponerad av den unika termoelektriska kyltekniken som driver Delta-systemet samt DigniCap Cooling Wrap (kyl-linda) som är utformad för att passa varje patients hårbotten för maximalt resultat och förbättrad infektionsprevention; inte minst när oron för detta på kliniska sjukvårdsanläggningar globalt. Jag är mycket glad att min roll nu utvidgas utanför Storbritannien för att introducera fördelarna med DigniCap på de europeiska marknaderna."

Sverige-baserade Dignitana är världsledande inom innovatiov skalpkylningsteknologi. och DigniCap Scalp Cooling System finns i 40 länder runt om i världen.

Författare Dignitana AB

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.