Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2020-08-19

Diös Fastigheter: Lektus tar plats i Diös anrika lokaler i centrala Sundsvall

[image]
 

Lektus är konsulter inom infrastruktur och har sedan starten 2019 etablerat sig på sex orter och startat sex dotterbolag med målet att etablera sig i hela Sverige inom samhällsbyggnad och bygg- och projektledning. I samband med flytten till de nya lokalerna tredubblade de antalet medarbetare i Sundsvall.

- Vi är så glada över att välkomna Lektus som ny hyresgäst till oss. Att utveckla ett modernt kontor i klassiska lokaler med säregna detaljer är både utmanade och fantastiskt roligt. Tillsammans har vi skapat en helt unik arbetsoas mitt i city, säger Jenny Svensson, förvaltare, Diös.

- Lektus vision är att bli den mest attraktiva arbetsgivaren på den marknad vi verkar. Våra medarbetare får stort inflytande och en unik vinstdelning.Vi valde lokaler med omsorg och kände snabbt att ytorna på Esplanaden var helt rätt för oss. Som en del i vår vision om att vara den bästa arbetsgivaren så värdesätter vi en inspirerande arbetsmiljö för våra anställda och ett läge som gör oss tillgängliga och attraktiva som både arbetsgivare, uppdragstagare och samarbetspartner. Nu ser vi fram emot ett fortsatt gott samarbete med Diös, säger Johan Engström, vd, Lektus Samhällsbyggnad i Sundsvall.

För ytterligare information kontakta gärna:

Jenny Svensson, förvaltare, Diös
Telefon: 010-470 96 61
E-post: jenny.svensson@dios.se

Johan Engström, vd, Lektus Samhällsbyggnad i Sundsvall
Telefon: 070-108 92 80
E-post: johan.engstrom@lektus.se

Författare Diös Fastigheter

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.