Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2018-12-21

Dividend Sweden: Avtal om ägarspridning med Evendo

AVTAL OM ÄGARSPRIDNING MED EVENDO

Dividend Sweden har ingått ett avtal om att förvärva aktier i en kommande emission i Evendo AB till ett värde om ca 1,5 MSEK. Samtidigt har avtalats att Dividend Swedens styrelse skall föreslå en ägarspridning av aktierna i Evendo under första kvartalet 2019. Evendo förbereder sig för en listning under första halvåret 2019.

Evendo är världens första helautomatiska evenemangsplattform, enklast beskrivet som "booking.com för evenemang" med ett inbyggt planeringsverktyg. Plattformen möjliggör effektiv och enkel planering av företagsevenemang med inbyggd direktbokning som möjliggör framgångsrika evenemang för företag och grupper. På global nivå har ingen direkt konkurrent etablerat sig och Evendo, som redan lanserats i Danmark och Storbritannien, håller på att påbörja en global expansion. Mer information om bolaget finns på www.evendo.com http://www.evendo.com .

Evendo har en unik position med en egenutvecklad plattform för bokning av event. Bolagets aktier är nu på väg mot en marknadsnotering för ta bolaget vidare i sin expansion och som en del av detta arbete blir samarbetet med Dividend Swedens ägarspridning en viktig del , Kasper Larsen, Evendos VD.

"Evendos utvecklade plattform för eventbokning är en skalbar affärsmodell som vi ser som intressant för våra aktieägare, säger Bo Lindén, VD Dividend Sweden.

Villkor för utdelningen kommer att offentliggöras i samband med kallelse till bolagsstämma under första kvartalet 2019.

Stockholm 2018-12-21

För ytterligare information kontakta:
Bo Lindén, VD Dividend Sweden, 0738-32 00 22, bo.linden@dividendsweden.se mailto:bo.linden@dividendsweden.se

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Dividend Sweden Pressrelease 2018-12-21.pdf-http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=24871

Dividend Sweden
Dividend Sweden AB (publ) är ett svenskt publikt aktiebolag, som investerar i mindre listade bolag för att därigenom skapa såväl kortsiktig som långsiktig hög och stabil avkastning till sina aktieägare via utdelningar.

Författare beQuoted

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.