Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2018-07-27

Dividend Sweden: Förslag om företrädesemission dras tillbaka

FÖRSLAG OM FÖRETRÄDESEMISSION DRAS TILLBAKA

Dividend Swedens styrelse föreslog i kallelsen den 29 juni 2018 till extra bolagsstämma en företrädesemission om ca 12,8 MSEK till kurs 3,50 kr/aktie. Styrelsen har nu beslutat att dra tillbaka detta förslag.

Dividend Sweden har inget rörelsekapitalbehov, utan emissionen föreslogs utifrån att samtliga aktieägare skulle ha rätt att teckna aktier till samma villkor som den föreslagna riktade kvittningsemissionen. Då kursutvecklingen i bolagets aktie understiger den föreslagna emissionskursen 3,50 kr/aktie har styrelsen beslutat dra tillbaka förslaget till beslut om företrädesemission, samtidigt som det innebär en kostnadsbesparing för bolaget. Övriga punkter på dagordningen kvarstår på den extra bolagsstämman som genomförs den 30 juli 2018.

Stockholm 2018-07-27

För ytterligare information kontakta:
Bo Lindn, VD Dividend Sweden, 0738-320022, bl@dividendsweden.se mailto:bl@dividendsweden.se

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Dividend Sweden Pressrelease 2018-07-27.pdf - http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=23720

Dividend Sweden
Dividend Sweden AB (publ) är ett svenskt publikt aktiebolag, som investerar och genomför finansieringslösningar till mindre bolag, noterade eller på väg att bli det, för att därigenom skapa såväl kortsiktig som långsiktig hög och stabil avkastning till sina aktieägare via utdelningar.

Författare beQuoted

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.