Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2019-02-25

Dividend Sweden: Utdelning av aktier i Nexar Group

UTDELNING AV AKTIER I NEXAR GROUP

Den extra bolagsstämman den 30 januari 2019 beslutade om utdelning av aktier i Nexar Group AB, samt bemyndigade styrelsen att sätta avstämningsdag för denna utdelning. Styrelsen för Dividend Sweden har idag beslutat att avstämningsdagen för utdelningen skall vara den 6 mars 2019.

Den extra bolagsstämman beslutade den 30 januari 2019 om vinstutdelning av ca 5 miljoner aktier i Nexar Group AB i enlighet med styrelsens förslag. Utdelningen innebär att aktieägarna är berättigade att erhålla 1 aktie i Nexar för varje 6 aktier i Dividend (avser aktieslag A och B) som de innehar på avstämningsdagen. Avrundning ska ske nedåt. Stämman bemyndigade styrelsen att sätta avstämningsdag för utdelningen.

I enlighet med detta bemyndigande har styrelsen beslutat att avstämningsdagen för utdelningen av aktier i Nexar skall vara den 6 mars 2019. Det innebär att sista dag för handel inklusive rätten till utdelning av aktier i Nexar är den 4 mars 2019. Den 5 mars 2019 handlas Dividends aktie utan rätt till utdelning av aktier i Nexar.

Stockholm 2019-02-26

För ytterligare information kontakta
Bo Lindén, VD, info@dividendsweden.se, mailto:info@dividendsweden.se, 0738-320022

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Dividend Sweden Pressrelease 2019-02-25.pdf-http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=25278

Dividend Sweden
Dividend Sweden AB (publ) är ett svenskt publikt aktiebolag, som investerar i kortfristiga finansieringslösningar till mindre listade bolag för att därigenom skapa såväl kortsiktig som långsiktig hög och stabil avkastning till sina aktieägare via utdelningar.

Författare beQuoted

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.