Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2020-08-04

Divio har ingått avtal med GWM Innovation Lab of UBS Switzerland som ny kund

GWM Innovation Lab-teamet, baserat i Zürich, Schweiz, krävde en mogen och beprövad lösning för att bygga och driva nya webbplatser och prototyper med användning av hög tillgänglighet och prestanda som garanteras av Divios molnhantering och infrastruktur.

Säkerhet och regulatoriska krav uppfylls genom Divio och Microsoft Azure. Några av Innovation Labs projekt är skapade i samarbete med what.digital, ett Zürich-baserat företag specialiserat på utveckling, webb / app-design och som är partner till Divio.

"Vi är stolta över att välkomna GWM Innovation Lab of UBS Switzerland AG till Divio-plattformen och ser fram emot början på ett långt och nära samarbete med en prestigefylld och innovativ kund. Detta samarbete innebär en för oss betydelsefull validering av Divio-plattformen. Vi är glada över att kunden redan upplevt stor nytta av vår plattform. Våra större kunder med höga krav börjar alltid med ett projekt och för oss är det viktiga att komma innanför dörren, när vi väl nått dit är det enklare att se till att affären växer. 

Divio integrerar hela livscykelverktyg för hantering av webbapplikationer - som helautomatiska säkerhetskopior och kedjan av utvecklingsverktyg - något som visade sig vara avgörande för valet av Divio-plattformen.

Divio-plattformen underlättade ett nära samarbete och friktionsfri delning mellan utvecklare inom en organisationen, vilket bevisar hur effektivt Divio-plattformen kan föra samman distribuerade team.

Vi har arbetat hårt med försäljning under första halvåret och nu börjar vi se resultatet." kommenterar Divios VD Jon Levin.

Författare Divio

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.