Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2021-10-25

Dotterbolag i Sverige erhåller tilldelningsbeslut på ca 13 MSEK

Saxlund International Holding AB har erhållit tilldelningsbeslut via Sinfra för en bioenergianläggning till Melleruds Kommun. Leveransen är en komplett bioenergianläggning på ca 3MW. Anläggningen ska levereras under 2022.

-Det här är det första tilldelningsbeslutet Saxlund har fått under ramavtalet med Sinfra och avtal ska tidigast tecknas 5 november. Ramavtalet med Sinfra tecknades i våras, och förväntas vara värt ca 400 MSEK under avtalsperioden på 2 år. Tilldelningsbeslutet är från den första förfrågan som Saxlund fått via ramavtalet. Det är oerhört glädjande att vi har fått tilldelningsbeslut inom ramavtalet med Sinfra och vi är jätteglada för förtroendet från Melleruds Kommun, säger Stefan Wallerman, VD för Saxlund Group AB.

Frågor besvaras av:


Stefan Wallerman, VD/CEO
stefan.wallerman@saxlund.se
Tel: 070-306 37 00

Saxlund Group AB (publ) är listat på NASDAQ OMX First North, Erik Penser Bank är Certified Adviser. Telefonnummer: +46 8-463 83 00, E-post: certifiedadviser@penser.se.

Denna information är sådan information som Saxlund Group är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 2021-10-25 15:10 CEST.

Bifogade filer


Dotterbolag i Sverige erhåller tilldelningsbeslut på ca 13 MSEK

Författare MFN