Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2021-06-18

Dotterbolag i Tyskland tecknar kontrakt till värde av ca 20 MSEK

Saxlund International GmbH har tecknat 4 kontrakt till ett sammanlagt värde av ca 20 MSEK (2 MEUR), varav ett kontrakt med ett värde av ca 14 MSEK (1,4 MEUR). Saxlund ska främst leverera silos och skruvar för hantering av slam.

Saxlund kommer leverera utrustning för hantering av avloppsslam i en process där slammet ska torkas för att minska fukthalten.
 
-Vårt dotterbolag i Tyskland har tecknat ett större och tre mindre kontrakt där det större kontraktet är för hantering av avloppsslam. Saxlund ska leverera silos och skruvar till en process där avloppsslammet ska torkas för enklare hantering vid transport. Saxlund kommer återigen att leverera våra robusta system till vattenindustrin. Vi får återigen leverera till vattenindustrin som har höga krav på tillgänglighet och där Saxlunds högkvalitativa system har blivit standard för hantering av slam, säger Stefan Wallerman, VD för Saxlund Group AB.

Frågor besvaras av:


Stefan Wallerman, VD/CEO
stefan.wallerman@saxlund.se
Tel: 070-306 37 00

Saxlund Group AB (publ) är listat på NASDAQ OMX First North, Erik Penser Bank är Certified Adviser. Telefonnummer: +46 8-463 83 00, E-post: certifiedadviser@penser.se.

Denna information är sådan information som Saxlund Group är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 2021-06-18 08:50 CEST.

Bifogade filer


Dotterbolag i Tyskland tecknar kontrakt till värde av ca 20 MSEK

Författare MFN

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.