Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2021-05-11

E-HANDEL: AMAZON PROVAR SNABBARE LEVERANSER I TEST MED POSTNORD

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Amazons lansering i Sverige i höstas fick utstå en hel del kritik för märkliga produktbekrivningar och långa leveranstider.

Sedan dess har bolaget arbetat för att förbättra sin tjänst och sedan ett par månader pågår ett test för att öka på snabbheten. Med hjälp av Amazons logistikpartner Postnord experimenterar sajten med leveranser i Stockholm redan dagen efter beställning, skriver sajten Ehandel.

"Vi vill hela tiden utveckla oss, finnas till för och utveckla tjänster för e-handlare. I just det här fallet är det ett test med väldigt sena upphämtningar, som sedan levereras redan dagen efter i Stockholm", säger Peter Hesslin, e-handelschef på Postnord, till sajten.

Testet är än så länge begränsat till huvudstadsområdet och varorna skickas från e-handelslagret i Eskilstuna. Postnord understryker för E-handel att testet inte innebär att bolaget behandlar sina kunder olika.

"Vi testar hur det fungerar systemmässigt nu. Sedan råkar det vara så att vi testar just med Amazon", säger Peter Hesslin.
Författare Direkt-SE