Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2020-06-23

Eastnine AB (publ): Eastnine tillträder fastigheten S7-3 i Vilnius

Fastigheten inrymmer cirka 14 500 kvm och är fullt uthyrd till Danske Bank på ett avtal som löper till december 2024. Övertagandet innebär att Eastnine tillträtt samtliga tre fastigheter som Eastnine tecknade avtal om att förvärva, från utvecklaren Galio Group, i februari 2019. Fastigheterna är, liksom Eastnines övriga fastigheter i Vilnius, belägna i det centrala affärsdistriktet. Samtliga har erhållit miljöcertifieringen BREEAM Excellent. Förvärvet finansieras med egen kassa och banklån.

"I och med tillträdet äger Eastnine sex fastigheter om totalt 94 000 kvm moderna och hållbara kontor i bästa affärsläge i Vilnius. Det gör oss till största fastighetsägare av kontor i staden och vi fortsätter vår tillväxtresa", säger Kestutis Sasnauskas, vd för Eastnine.

 

För mer information kontakta:

Kestutis Sasnauskas, vd, 08-505 97 700
Britt-Marie Nyman, CFO och vice vd, 070-224 29 35

Besök www.eastnine.com

Eastnine AB (publ) är ett svenskt fastighetsbolag med fastighetsvärde om 288 MEUR och ett långsiktigt substansvärde om 255 MEUR per 31 mars 2020. Bolagets vision är att skapa och tillhandahålla de bästa mötesplatserna där idéer kan flöda, människor kan mötas och framgångsrik affärsverksamhet kan utvecklas. Eastnines affärsidé är att vara den ledande, långsiktiga leverantören av moderna och hållbara kontorslokaler i förstklassiga lägen i de baltiska huvudstäderna. Eastnine är noterat på Nasdaq Stockholm, Mid Cap, sektor Real Estate.

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.