Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2020-07-08

EasyFill: EASYFILL AB (PUBL.) 556653-2924 TurnLoader installation Walmart Mexico

Testinstallationen är gjord i en Walmart butik i Mexico City för dryck. Intäkterna på denna testinstallation är totalt ca 80 000 kronor och ger noll kronor i vinst, det intressanta med denna installation är att det är Walmart ledning i USA och Mexico som står bakom testet.

Se film från installationen på LinkedIN via nedan länk:
https://www.linkedin.com/posts/mario-toledano-b751087_easyfill-walmart-turnloader-activity-6686357320747814912-GpGk

De TurnLoader som installerats är drygt 150cm breda och 55cm djupa och kallades under utvecklingen för "monstret" eftersom den är 20% större än vad som producerats tidigare.

Se en kort film gjord under utvecklingen nedan:
https://youtu.be/vPrgQBWkLJw

Kommentar Håkan Sjölander, VD

"Varför informerar vi om en installation som denna? Svaret är att TurnLoader som produkt tar marknadsandelar på många marknader i världen och när världens största butikskedja installerar produkten på test så vill vi gärna förmedla det.

När vi fick förfrågan från vår återförsäljare i Mexico och fick se måtten på multideck kylen var vi ytterst tveksamma att det skulle fungera men som vi visar på filmen fungerar det perfekt. Den första installationen är för läsk men ledningen I Walmart Mexico har redan beslutat gå vidare med TurnLoader för mejeriprodukter. I Mexico har Walmart strax under 3000 butiker.

Walmart Inc en amerikansk global detaljhandelskedja. Den anses vara världens största i sin bransch med en omsättning på mer än en halv biljon amerikanska dollar och fler än 2,2 miljoner anställda fördelat på fler än 11 300 butiker i 27 länder i världen.

Författare EasyFill

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.