Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2021-02-18

ELLWEE TECKNAR AVTAL MED DISTRIBUTÖR I SVERIGE

ELLWEE AB (”ELLWEE eller ”Bolaget”) tecknar ett 2-årigt distributionsavtal med Gräsvårdsmaskiner AB för den svenska marknaden.

Gräsvårdsmaskiner AB kommer att bearbeta golfbanorna i Sverige med inriktning både mot klubben och banan samt mot park & miljö vilket förväntas att generera en ökad närvaro och försäljning av ELLWEE fordon på den svenska marknaden.
Distributören förpliktar sig inte till någon garanterad volym men har angett att avsikten är att lägga order på 20-60 fordon med leverans under 2021, vilket skulle motsvara ett ordervärde på mellan 1 MSEK - 3 MSEK med ambitionen om att öka volymerna för 2022.

” Gräsvårdsmaskiner AB´s CEO Jon Fundahn 
Vi på Gräsvårdsmaskiner är mycket stolta över att inleda ett samarbete med Ellwee.
Ellwee har ett intressant modellprogram som ligger helt rätt i tiden inte minst med tanke på vår miljö.
Produkterna är svensktillverkade med hög standard och kvalitet passar fint in med vårt övriga program. Vårt rikstäckande sälj och serviceteam står nu redo inför en spännande säsong med Ellwee!”

”Det är väldigt positivt och glädjande att ELLWEE har skrivit avtal med ett väletablerat svenskt företag som Gräsvårdsmaskiner AB (start 1984) vilka ansvarar för all försäljning i Sverige av Textrons varumärken såsom Jacobsen Ransomes, E-Z-GO, Turfco, Cushman, Smithco och Bernhard med kontor i Malmö, Kungälv, Uppsala och Sundsvall .

Gräsvårdsmaskiner har en etablerad och kunnig sälj och eftermarknads organisation vilket innebär att ELLWEE får en struktur även på sin hemmamarknad vilket medför att vi kan bearbeta samtliga våra marknader på liknande sätt vad gäller tillgänglighet och eftermarknad. Vi hoppas vi får se ett bra utfall av samarbetet med ordrar som motsvarar prognosen för 2021 samt tar nästa steg i processen för 2022 säger ELLWEE´s VD, Håk

För ytterligare information, vänligen kontakta:


Håkan Kjellqvist
VD
Telefon: +46 520 528 910
Mobiltelefon: +46 709 909 966

Om oss


ELLWEE AB (publ) grundades 2019. År 2020 förvärvade bolaget verksamhet inklusive varumärket ELLWEE som grundades år 2015.

ELLWEE utvecklar, tillverkar och säljer fyrhjuliga flerfunktionsfordon (eng: multi-purpose vehicle). Bolaget inriktar primärt försäljningen mot golfanläggningar och s.k. gated communities, med ambition att i framtiden bredda marknadsgruppen.

ELLWEE har ett dotterbolag i Florida, USA, ELLWEE INC. 

För mer information, se ELLWEEs hemsida  www.ellwee.com 

Bolagets Certified Adviser är Eminova Fondkommission AB | 08-684 211 10 | adviser@eminova.se

Denna information är sådan information som ELLWEE AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 2021-02-18 08:52 CET.

Bifogade filer


ELLWEE TECKNAR AVTAL MED DISTRIBUTÖR I SVERIGE

Författare MFN