Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2020-07-23

Enad Global 7 AB (publ): Sold Out signerar förläggaravtal för Planet Coaster

Det signerade förläggaravtalet gäller utvecklaren Frontier Developments nöjesparkssimulator Planet Coaster: Console Edition. Avtalet gäller fysisk förläggning och titeln kommer att lanseras på Playstation 5, Playstation 4, Xbox Series X samt Xbox One vintern 2020.

Titeln är den senaste fysiska lanseringen i ett led av framgångsrika titlar som utvecklas av Frontier och förläggs av Sold Out där några exempel är Jurassic World Evolution, Elite Dangerous och den ursprungliga PC-versionen av Planet Coaster.

Kommentar från Robin Flodin, VD för EG7:

"Vi är stolta över att återigen samarbeta med Frontier med den fysiska förläggningen av ytterligare en spännande titel; Planet Coaster: Console Edition."

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA:

Robin Flodin, VD

Tel: +46 70 477 06 34

robin@enadglobal7.com

Alexander Albedj, Styrelseordförande

Tel: +46 76 221 30 75

alex@enadglobal7.com

OM EG7

EG7 är en koncern inom spelindustrin som utvecklar, marknadsför, förlägger och distribuerar PC-, konsol- och mobilspel till den globala spelmarknaden. Bolaget har 100+ spelutvecklare och utvecklar sina egna originella IP:n, samt är konsulter till andra företag världen över genom sina spelutvecklingsdivisioner Toadman Studios och Antimatter Games. Dessutom har koncernens marknadsavdelning Petrol bidragit till att släppa 1 500+ titlar, varav många världsberömda varumärken såsom Call of Duty, Destiny, Dark Souls och Rage. Koncernens förläggar- och distributionsavdelning Sold Out besitter expertis inom både fysisk och digital förläggning och har tidigare arbetat med Team 17, Rebellion och Frontier Developments. Koncernen har sitt huvudkontor i Stockholm med cirka 200 anställda i 8 kontor världen över.

Nasdaq First North Growth Market Ticker Symbol: EG7

Certifierad rådgivare: Eminova Fondkommission AB, Tel: +46 8 684 211 00

VIKTIG INFORMATION

Styrelsen för Enad Global 7 AB (publ) bedömer att informationen i detta pressmeddelande ej är av kurspåverkande karaktär men att det alltjämt är av betydande vikt att enhetligt via offentliggörandet kommunicera informationen till bolagets intressenter.

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.