Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2021-07-26

Episurf: Kliniska resultat (5 år) för Episealer® godkända för presentation vid ISAKOS 2021 Global Congress

Episurf Medical (Nasdaq: EPIS B) meddelar idag att en vetenskaplig sammanfattning med resultat från en svensk multicenterstudie med 5 års uppföljning av Episealer®-patienter (knä), har accepterats för presentation vi den kommande ISAKOS 2021 Global Congress. Sammanfattningen "Good Subjective Outcome And Low Risk Of Revision Surgery With A Novel Customized Metal Implant For Focal Femoral Chondral Lesions At A Minimum Of Five Years Follow-Up" kommer att presenteras av docent Anders Stålman, Capio Artro Clinic, Stockholm, Sverige.

ISAKOS (International Society of Arthroscopy, Knee Surgery and Orthopaedic Sports Medicine) är en internationell organisation med målet att främja det globala utbytet och spridningen av utbildning, forskning och patientvård inom artroskopi, knäkirurgi och ortopedisk idrottsmedicin. ISAKOS 2021 Global Congress kommer att hållas online den 27-28 november.

Sammanfattningen rapporterar om kliniska resultat för de 10 första svenska patienterna som har genomgått operation med Episurf Medicals implantat Episealer® för behandling av avgränsade brosk- och benskador i knäleden.

"Vi har nu kommit till ett stadium där det finns resultat på medellång till lång sikt tillgängliga för presentation och publicering och vi är glada över att denna vetenskapliga sammanfattning med kliniska resultat från de allra första svenska Episealer®-patienterna har accepterats för presentation vid denna internationella kongress" säger Pål Ryfors, vd Episurf Medical.

För mer information, vänligen kontakta:

Pål Ryfors, vd, Episurf Medical
Tel:+46 (0) 709 62 36 69
Email: pal.ryfors@episurf.com

Författare Cision