Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2020-10-29

EWPG Holding AB (publ): Eco Wave Power ingår en avsiktsförklaring (MOU) med MSMART Future Technology Company i Vietnam

Samarbetet mellan parterna ska genomföras i flera faser. I den första fasen kommer Eco Wave Power att utföra en genomförbarhetsstudie på den valda platsen i Vietnam. Studien kommer att inkludera installation av en vågmätningsboj för insamling av data.

När studierna är tillfredsställande avslutade kommer parterna att arbeta för att etablera ett joint venture-företag i Vietnam för utveckling av en 50 MW vågkraftspark.

"Vi ser fram emot att demonstrera vår lösning tillsammans med MSMART Future Technology Company i Vietnam, som kommer att stödja Vietnams plan att öka dess förnybara energikällor, samtidigt som växthusgasutsläppen ska minska med 8% till 2030", säger Inna Braverman, VD för Eco Wave Power.

"Partnerskapet med Eco Wave Power påskyndar vår strategi att utöka MSMART Future Technologys portfölj med vågenergi. Tillsammans med Eco Wave Power är vi engagerade i att introducera innovativ vågenergi på den vietnamesiska marknaden", säger Nguyen Quang Vinh, VD för MSMART Future Technology.

 

Om EWPG Holding AB (SE0012569663)

EWPG Holding AB (publ) ("Eco Wave Power" eller "EWP") är ett ledande teknikföretag för landbaserad vågenergi som har utvecklat en patenterad, smart och kostnadseffektiv teknik för att utvinna grön energi från havsvågor. Eco Wave Powers vision är att hjälpa till i kampen mot klimatförändringar genom att möjliggöra kommersiell energiproduktion från havsvågor.

EWP har erhållit ett erkännande som "banbrytande teknik" av Israels energiministerium och betecknades som en "effektiv lösning" av Solar Impulse Foundation. Dessutom har EWPs projekt i Gibraltar fått finansiering från Europeiska Unionens regionala utvecklingsfond och från Europeiska kommissionens program HORIZON2020. Företaget har också nyligen erkänts av FN och mottagit "Climate Action Award".

Eco Wave Power-aktien (ECOWVE) handlas på Nasdaq First North Growth Market.

FNCA Sweden AB är Bolagets Certified Advisor (+46 8-528 00 399, info@fnca.se).

Läs mer om Eco Wave Power på: www.ecowavepower.

Bilder från press och annat mediematerial kan laddas ner via följande länk: https://www.ecowavepower.com/gallery/photos/.

 

För mer information, vänligen kontakta:

Inna Braverman, CEO
inna@ecowavepower.com
+972 350 940 17

Andreas Kihlblom, CFO
andreas@ecowavepower.com
+46 (0)8 420 026 94

 

Om MSMART Future Technology

Msmart Future Technology Co., Ltd., är ett företag som specialiserat sig på import och distribution av smarta teknikprodukter. MSMART Future Technology är ett dotterbolag till Star Team, som är ett investmentbolag, startat för att optimera de mänskliga och ekonomiska resurserna hos medlemsföretagen samt att agera som en strategisk investeringskonsult för internationella partner i Vietnam, med partners såsom Neste Oil, Walmart mfl.

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.