Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2020-10-22

EWPG Holding AB (publ): Inna Braverman från Eco Wave Power erkänd som Meaningful Business 100 Leader år 2020

[image]

22 oktober 2020; Stockholm, Sverige - Meaningful Business, en global plattform för ledare som kombinerar vinst och syfte, har erkänt Inna Braverman från Eco Wave Power (EWPG Holding AB, kortnamn: ECOWVE) som en Meaningful Business 100 Leader (MB100) år 2020. Den andra upplagan av MB100 bestod av en expertpanel med 16 domare och en global nomineringsprocess. Plattformen fick över 500 nomineringar från 70 länder, var och en fick poäng på fem viktiga områden: Impact, Leadership, Innovation, Durability och Scope.

De 100 företagsledarna inkluderar ledare, entreprenörer, mikroentreprenörer, hållbarhetsledare, funktionella chefer och investerare från 34 länder. Branscher som dominerar listan inkluderar jordbruk, utbildning, vård och teknik.

Tom Lytton-Dickie, grundare och VD för Meaningful Business, kommenterade MB100: "Vi är mycket glada att erkänna Inna Braverman som en del av Meaningful Business 100 år 2020. Under ett utmanande år för alla ger MB100 en inspirerande påminnelse om det strålande arbete som görs runt om i världen för att lösa de största frågorna vi står inför idag."

Inna Braverman, grundare och VD för Eco Wave Power, sa: "Jag är mycket hedrad över att få detta pris och erkännande för Eco Wave Powers arbete inom vågenergisektorn. Vi strävar alltid efter att göra världen till en bättre plats genom att ompröva hur vi genererar vår el. Jag är övertygad om att vågenergi kan förbättra miljarder människors liv och det gör vårt arbete viktigt för vår planet."

Meningful Business ägnar sig åt att skapa en enhetlig plattform för ledare att samarbeta och dela kunskap på, för att förstärka deras sociala påverkan till stöd för FN:s 2030-agenda.

Se hela MB100 2020, här: https://meaningful.business/mb100-2020/.

 

Om Meaningful Business:

Meaningful Business är ett samordnat nätverk av progressiva ledare över hela världen som kombinerar syfte och vinst för att hjälpa till att uppnå FN:s hållbara utvecklingsmål. Plattformen är inriktad på innehållsskapande, kunskapsdelning och meningsfulla nätverk, som främjar ledare att samarbeta över geografier, industrier, roller och företagsstorlekar. Nätverket består av grundare, VD:ar, impact investors, hållbarhetschefer, humanitära ledare och akademiker i över 90 länder, som representerar 50 industrier. För att veta mer, besök: https://meaningful.business/.

För mediefrågor, kontakta:

Tom Lytton-Dickie
Grundare och VD
Meaningful Business
tom@meaningful.business

 

Om EWPG Holding AB (SE0012569663)

EWPG Holding AB (publ) ("Eco Wave Power" eller "EWP") är ett ledande teknikföretag för landbaserad vågenergi som har utvecklat en patenterad, smart och kostnadseffektiv teknik för att utvinna grön energi från havsvågor. Eco Wave Powers vision är att hjälpa till i kampen mot klimatförändringar genom att möjliggöra kommersiell energiproduktion från havsvågor.

EWP har erhållit ett erkännande som "banbrytande teknik" av Israels energiministerium och betecknades som en "effektiv lösning" av Solar Impulse Foundation. Dessutom har EWPs projekt i Gibraltar fått finansiering från Europeiska Unionens regionala utvecklingsfond och från Europeiska kommissionens program HORIZON2020. Företaget har också nyligen erkänts av FN och mottagit "Climate Action Award".

Eco Wave Power-aktien (ECOWVE) handlas på Nasdaq First North Growth Market.

FNCA Sweden AB är Bolagets Certified Advisor (+46 8-528 00 399, info@fnca.se).

Läs mer om Eco Wave Power på: www.ecowavepower.

Bilder från press och annat mediematerial kan laddas ner via följande länk: https://www.ecowavepower.com/gallery/photos/.

 

För mer information, vänligen kontakta:

Inna Braverman, CEO
inna@ecowavepower.com
+972 350 940 17

Andreas Kihlblom, CFO
andreas@ecowavepower.com
+46 (0)8 420 026 94

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.