Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2020-08-06

FlexQube vinner första order på eQarts i Sverige

"Vi ser att användningsområdena för anpassad och enkelt implementerad automation ökar hela tiden inom tillverkningsindustri och lagerverksamhet. Med vår första generation eQart som använder en visionsbaserad teknik för navigation, det vill säga en kontrastlinje på golvet, kan alla företag ta ett första steg mot automation av sina logistikprocesser. FlexQube gör det möjligt för kunderna att få en kundanpassad motoriserad vagn som kan implementeras utan annan infrastruktur, som exempelvis wi-fi. Detta gör det mycket användarvänligt och vi är stolta över den utveckling som lett fram till eQart där vi använt vår erfarenhet från internlogistik och försäljning av mekaniska vagnar i 10 år som grund", kommenterar Anders Fogelberg, VD FlexQube AB (publ).

Om FlexQube

FlexQube erbjuder ett unikt och patenterat koncept för design och tillverkning av robusta, modulära och flexibla materialhanteringsvagnar. Företaget har tillverkning i Sverige och USA med tillhörande distribution i Europa och Nordamerika inklusive Mexiko. 14:e december 2017 listades bolaget på Nasdaq First North i Sverige.

FlexQube har några av världens största tillverkare inom fordons-, energi-, försvar-, flyg-, vitvaror- och entreprenadmaskiner bland sina kunder. Några exempel är Volvo Cars, Siemens, Autoliv, Scania, Whirlpool, Eberspächer och Mann+Hummel.

För mer information kontakta VD, Anders Fogelberg

anders.fogelberg@flexqube.com

+46 702 86 06 74

Aktien (FLEXQ) handlas på Nasdaq First North. FNCA Sweden AB, telefon +46 8-528 00 399, är Bolagets Certified Adviser. Läs mer på www.flexqube.com.

Författare FlexQube

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.