Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2020-08-05

Förändring i AroCells ledning

AroCell meddelar idag att professor Gunnar Steineck har utsetts till interims Chief Medical Officer på AroCell. Gunnar har en lång erfarenhet som urolog/onkolog och ha tidigare varit styrelsemedlem i AroCell. Gunnar tillträder tjänsten den 6 augusti, 2020.

”Jag är mycket glad att Gunnar knyts närmare företaget. Hans erfarenheter och kunskaper inom onkologi och urologi är mycket värdefulla för AroCell och Gunnar har tidigare haft ett betydande bidrag i sin roll som styrelsemedlem och inom specifika konsultuppdrag”, säger Michael Brobjer, VD på AroCell.

AroCell meddelar samtidigt att man kommit överens med nuvarande CMO, Cecilia Ahlin att hon avslutar sin anställning som CMO. Cecilia började sin anställning hos AroCell den 1 maj och har under sommaren varit tjänstledig på egen begäran. Vi önskar Cecilia lycka till i hennes fortsatta kliniska arbete.

Kontakter


Michael Brobjer, VD
Telefon: +46(0)18 50 30 20
E-post: michael.brobjer@arocell.com

Om AroCell


AroCell AB (publ) är ett svenskt bolag som utvecklar standardiserade moderna blodtest för att stödja behandling, prognos och uppföljning av cancerpatienter. AroCells teknik är baserad på patenterade metoder för att mäta proteinkoncentrationen av Tymidinkinas 1 (TK1) i blodprov. TK 210 ELISA-testet ger värdefull information som kommer att kunna hjälpa kliniker att optimera behandlingsstrategier och prognostisera risken för återkommande tumörsjukdom vid monitorering och uppföljning av patienten. AroCell (AROC) är listat på Nasdaq First North Growth Market med Redeye AB som Certified Adviser: Certifiedadviser@redeye.se, +46 (0)8 121 576 90.
För mer information, se www.arocell.com

Denna information är sådan information som AroCell är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 2020-08-05 17:27 CEST.

Bifogade filer


Förändring i AroCells ledning

Författare AroCell

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.