Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2020-06-24

Förfallen fordran mot MobiPlus AB

Styrelsen har påbörjat en diskussion med Fordringsägaren och så länge Bolaget har en trovärdig och fortlöpande plan om att i närtid kunna betala av skulden, har Fordringsägaren ingen avsikt att driva skulden vidare till tingsrätten. Styrelsen undersöker nu olika möjligheter att omgående hitta en snabb lösning.
Göteborg i juni 2020
Styrelsen för MobiPlus AB (publ)
För ytterligare information
Calle Mörck, (tf) VD MobiPlus AB
Telefon: 031-387 07 75
E-post: calle@mobiplus.se
www.mobiplusgroup.se
Denna information är sådan information som MobiPlus AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 24/6 2020.
Kort om MobiPlus
MobiPlus AB är en samling av tidigare fristående företag som numera agerar i en gemensam koncern, detta för att lättare kunna samordna många delar av den digitala affären. Vi erbjuder lösningar inom e-handel, kassasystem, affärssystem och integrationer. Dessutom hjälper vi våra kunder med hela den digitala marknadsföringen. Vi tar även ett helhetsansvar för drift och support. Genom att ta ansvar för helheten hos våra kunder kan vi erbjuda både enkelhet och mervärde, vilket ger möjlighet till snabbare, bättre och mer faktabaserade affärsbeslut.

Författare MobiPlus

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.