Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2017-09-22

Förmånlig drivmedelsrabatt på Preem

wysiwyg_image

Generös drivmedelsrabatt. 35-40 öre/l i rabatt på alla Preems stationer.

 

Som medlem i Aktiespararna erbjuds du en extra hög rabatt när du skaffar Preem MasterCard. Du får hela 40 öre per liter i rabatt på diesel och 35 öre per liter i rabatt på bensin!* Rabatten gäller på alla Preems bemannade- och automatstationer.

 

Preem MasterCard har ingen års- eller fakturaavgift och fungerar på 35 miljoner försäljningsställen runt om i världen. Utöver det ingår en mängd andra fördelar som:

  • Alltid 40 öre per liter i rabatt på diesel och 35 öre per liter i rabatt på bensin både på bemannade- och automatstationer.
  • 1 % bonus på alla köp i andra butiker fram till 1 januari 2018. Därefter får du 0,5 %i bonus.
  • Reseförsäkring
  • Delbetalningsalternativ
  • Ingen års- eller fakturaavgift
  • Tanka-fel-försäkring
  • 10 % rabatt på biltvätt, biltillbehör och släp
  • 15 % rabatt på smörjolja och gasol

Ansök om här (medlemslåst)

*Rabatten är giltig så länge du är medlem i Aktiespararna.

Kontot omfattas av den statliga insättningsgarantin enligt beslut av Riksgälden. Varje kund har rätt till ersättning för sin sammanlagda kontobehållning i banken med ett belopp som motsvarar högst 950 000 kr Utöver detta belopp kan kunden få ersättning för vissa särskilt angivna händelser med högst fem miljoner kronor. Riksgälden ska göra ersättningen tillgänglig för kunden inom sju arbetsdagar från den dagen banken försattes i konkurs eller Finansinspektionen beslutade att garantin ska träda in. Ytterligare information finns på Riksgäldens webbplats. Vid betalning av den totala skulden varje månad utgår ingen ränta eller avgifter. Om du väljer att delbetala köp tillkommer f n 16,85 % i rörlig ränta och 19 kr i aviseringsavgift, vilket ger en effektiv ränta på 19,37 %, en månadskostnad på 916 kr och ett totalt återbetalningsbelopp på 10.990 kr vid en skuld på 10 000 kr i 12 månader (2016-02-24). Kreditgivare är Ikano Bank AB (publ),

Författare Redaktionen