Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2021-09-09

Freetrailer Group A/S och Silvan utökar sitt samarbete

Freetrailer Group och byggvaruhuskedjan Silvan utökar återigen sitt samarbete. Antalet släpvagnar kommer att utökas med nästan 20 % så att Silvan-flottan nu uppgår till 500 Freetrailers.

Silvan och Freetrailer utökar återigen sitt samarbete med ytterligare 80 släpvagnar på 27 av byggvaruhuskedjans 42 platser runt om i Danmark. Silvan kommer då att ha nästan 500 Freetrailers på den danska marknaden som kommer att göras tillgänglig för byggvaruhuskedjans kunder.

Efterfrågan på Freetrailers koncept med självbetjäningstransport ökar på Silvans byggvaruhus och det är inte mer än rätt att därför utöka kapaciteten och därmed erbjuda en tillgänglig serviceprodukt när ett transportbehov uppstår. Samtidigt säkerställer de många uthyrningsplatserna att Silvans budskap på släpen sprids över hela Danmark.  

Thomas Munksgaard, Country Manager på Freetrailer Danmark, är nöjd med förlängningen av samarbetet med Silvan, som är en viktig partner för Freetrailer:

"Efterfrågan på Freetrailers självbetjäningstransportlösning ökar. På den danska marknaden har framför allt Silvan sett en markant ökning av antalet uthyrningar. Med det nya förlängda avtalet ökar vi kapaciteten hos Silvan med nästan 20 % till förmån för både Silvan och Silvans kunder, och såklart de många andra danskar som behöver en gratis släpvagn i några timmar. Vi välkomnar avtalet och ser fram emot ett fortsatt givande samarbete med Silvan, som är en långvarig partner, säger Thomas Munksgaard.

Silvan är en ledande dansk "gör-det-själv"-kedja med den högsta varumärkeskännedomen inom branschen. Silvans butiker finns i större delen av landet i och runt större städer, och erbjuder både klassiska gör-det-själv-produkter - som byggmaterial och trädgårdsartiklar - och produkter för hemmet. Totalt säljer Silvan fler än 150 varumärken med särskilt fokus på hållbarhet.

För mer information om Freetrailer Group A/S, vänligen kontakta:

Philip Filipsen, VD 

E-post:  pf@freetrailer.com

Telefon: +45 40 90 17 85

Författare Cision

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.