Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2016-11-21

Gapwaves: Gapwaves deltar på G&W Småbolagsfrukost, Capital market day, 2016

GAPWAVES DELTAR PÅ G&W SMÅBOLAGSFRUKOST, CAPITAL MARKET DAY, 2016

Gapwaves kommer att delta på G&W Småbolagsfrukost den 29 november i Kammarsalen på Berns i Stockholm. VD Lars-Inge Sjöqvist kommer att hålla en presentation om bolaget och där efter en frågestund.

Presentationens planerade tid är 10:00 och kommer att filmas och publiceras på länken nedanför efter presentationens slut. https://wonderland.videosync.fi/gapwaves https://wonderland.videosync.fi/gapwaves

Är du intresserad av att delta på plats klicka på länken nedanför. http://www.financialhearings.com/event/9556 http://www.financialhearings.com/event/9556

Göteborg den 21 november 2016

För ytterligare information se Gapwaves ABs hemsida: www.gapwaves.com http://www.gapwaves.com eller kontakta VD Lars-Inge Sjöqvist.

Lars-inge Sjöqvist
+46 736 84 03 56
lars-inge.sjoqvist@gapwaves.com mailto:lars-inge.sjoqvist@gapwaves.com

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Gapwaves Pressrelease 2016-11-21.pdf - http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=19029

Om Gapwaves AB
Gapwaves kommer ursprungligen från forskning på Chalmers och etablerades 2011. Företaget utvecklar vågledar- och antennprodukter baserade på den patenterade så kallade GAP-vågledarteknologin. Marknader för bolaget är bland annat radiolänkar inom data- och telekom, bilradar, avlyssningssystem och rymdobservatorier. I och med den exponentiellt ökande användningen av bild och video i våra mobila enheter uppkommer också ett ökande behov av tekniska lösningar för att kunna erbjuda 5G. Varje trådlöst system kräver antenner och Gapwaves patenterade teknik kommer att finnas i kommande högpresterande trådlösa system.

G&W Fondkommission är utsedd till Gapwaves ABs Certified Advisor

Författare BEQ

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.