Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2016-11-11

Gapwaves: Gapwaves deltar på Stora Aktiedagen i Göteborg på Svenska Mässan måndagen den 14 november

GAPWAVES DELTAR PÅ STORA AKTIEDAGEN I GÖTEBORG PÅ SVENSKA MÄSSAN MÅNDAGEN DEN 14 NOVEMBER

Gapwaves AB kommer att delta på Stora Aktiedagen i Göteborg på Svenska Mässan måndagen den 14 november. Bolaget kommer att finnas representerat med en monter och VD Lars-Inge Sjöqvist kommer att intervjuas inför publik på en av scenerna i ett så kallat Speakers Corner.

Planerad tid för intervjun är ca kl. 11:30. Intervjun kommer att filmas och publiceras på YouTube kort efter framträdandet.

Göteborg den 11 november 2016

För ytterligare information se Gapwaves ABs hemsida: www.gapwaves.com http://www.gapwaves.com eller kontakta VD Lars-Inge Sjöqvist.

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Gapwaves Pressrelease 2016-11-11.pdf - http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=18984

Om Gapwaves AB
Gapwaves AB är sprunget ur forskning på Chalmers Tekniska Högskola och etablerades 2011 för att kommersialisera innovationer för effektiv trådlös kommunikation. I och med den exponentiellt ökande användningen av bild och video i våra mobila enheter uppkommer också ett ökande behov av högpresterande trådlösa system. Till dessa system utvecklar Gapwaves AB vågledar- och antennprodukter baserade på den patenterade så kallade GAP-vågledarteknologin. Bolagets marknader är bland annat radiolänkar inom telekom, bilradar, avlyssningssystem och rymdobservatorier.

Författare BEQ

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.