Du är här

2017-08-25

Gapwaves: Gapwaves flyttar till nytt kontor vid Klippan västra i Göteborg

GAPWAVES FLYTTAR TILL NYTT KONTOR VID KLIPPAN VÄSTRA I GÖTEBORG

Gapwaves har nu flyttat in i nya lokaler på Banehagsgatan 22, 414 51 i Göteborg granne med Älvsborgsbron vid Klippan i Göteborg

Eftersom företaget expanderar i snabb takt och behöver mer utrymme har vi nu valt att flytta in i en ny lokal om 480 m2 på Banehagsgatan 22. Gapwaves har nu 14 medarbetare och anlitar dessutom ca 6 konsulter och i vår intensiva utveckling är det viktigt att vi kan arbeta i en ändamålsenlig och trivsam miljö och ha utrymme för våra projekt och fortsatta expansion.

- Eftersom lokalen är helt nya har vi fått möjlighet att påverka utformning, materialval och färgval så att hela lokalen andas vårt varumärke och stärker Gapwaves känslan, det är viktigt när våra kunder besöker oss men också för våra medarbetar som ska känna sig stolta att vara med och bygga Gapwaves -the active antenna company- säger VD Lars-Inge Sjöqvist

Vår postadress och besöksadress är nu:

Gapwaves AB
Banehagsgatan 22
414 51 Göteborg
Sweden

Göteborg den 25 augusti 2017

För ytterligare information se Gapwaves ABs hemsida www.gapwaves.com http://www.gapwaves.com eller kontakta VD Lars-Inge Sjöqvist.

Lars-Inge Sjöqvist
VD
Telefonnummer: +46 736 84 03 56
E-post: lars-inge.sjoqvist@gapwaves.com mailto:lars-inge.sjoqvist@gapwaves.com

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Gapwaves Pressrelease 2017-08-25.pdf - http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=20939

Om Gapwaves AB
Gapwaves AB (publ) har sitt ursprung i forskning vid Chalmers Tekniska Högskola och etablerades 2011. Bolagets vision är att vara den ledande leverantören av aktiva antennlösningar. Gapwaves designar, tillverkar och säljer vågledare och antennprodukter baserat på gap-vågledarteknologin. Applikationsområden för bolagets produkter är bland annat aktiva antenner för mobilbasstationer, radiolänkar inom data- och telekom, bilradar, avlyssningssystem och rymdobservatorier.

Gapwaves aktie (GAPW B) är föremål för handel på Nasdaq First North Stockholm med G&W Fondkommission som Certified Adviser.

Författare beQuoted

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.