Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2016-11-15

Gapwaves: Gapwaves listas på First North fredagen den 18 november

GAPWAVES LISTAS PÅ FIRST NORTH FREDAGEN DEN 18 NOVEMBER

Nasdaq Stockholm AB har beslutat att godkänna Gapwaves ABs ansökan om upptagande till handel på First North. Första handelsdag blir fredagen den 18 november.

Den planerade listningen av Gapwaves ABs B-aktier och teckningsoptioner på Nasdaq First North kommer att ske fredagen den 18 november efter att Nasdaq Stockholm AB idag beslutat att godkänna bolagets ansökan om upptagande till handel på First North.

Den spridningsemission som till och med den 10 oktober genomfördes inför den planerade listningen övertecknades med 428% och resulterade i ca 2 700 nya aktieägare.

- Det känns skönt att vi nu har nått detta delmål och kan meddela våra förväntansfulla ägare att handel kan ske i våra aktier och optioner, säger bolagets VD Lars-Inge Sjöqvist.

Göteborg den 15 november 2016

För ytterligare information se Gapwaves ABs hemsida: www.gapwaves.com http://www.gapwaves.com eller kontakta VD Lars-Inge Sjöqvist.

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Gapwaves Pressrelease 2016-11-15.pdf - http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=19002

Denna information är sådan information som Gapwaves AB är skyldigt att offentliggöra enligt lagen om värdepappersmarknaden. Informationen lämnades för offentliggörande den 15 november 2016 kl. 16.30 CET.

Om Gapwaves AB
Gapwaves AB är sprunget ur forskning på Chalmers Tekniska Högskola och etablerades 2011 för att kommersialisera innovationer för effektiv trådlös kommunikation. I och med den exponentiellt ökande användningen av bild och video i våra mobila enheter uppkommer också ett ökande behov av högpresterande trådlösa system. Till dessa system utvecklar Gapwaves AB vågledar- och antennprodukter baserade på den patenterade så kallade GAP-vågledarteknologin. Bolagets marknader är bland annat radiolänkar inom telekom, bilradar, avlyssningssystem och rymdobservatorier.

Författare BEQ

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.