Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2017-11-07

Gapwaves: Intervju med VD Lars-Inge Sjöqvist som kommenterar utvecklingen i Gapwaves och samarbetet med Jariet

INTERVJU MED VD LARS-INGE SJÖQVIST SOM KOMMENTERAR UTVECKLINGEN I GAPWAVES OCH SAMARBETET MED JARIET

Lars-Inge Sjöqvist intervjuades av Analysguiden den 2 november och kommenterar där den senaste utvecklingen i Gapwaves, utbyggnaden av 5G, fixed wireless access samt samarbetet med Jariet Technologies.

I samband med att Gapwaves publicerade sin delårsrapport för perioden 2017-01-01 - 2017-09-30 intervjuades Gapwaves VD Lars-Inge Sjöqvist av Analysguiden. Intervjun finns tillgänglig på Analysguidens hemsida och YouTube.

Analysguiden drivs av Aktiespararnas tidning Aktiespararen. Webbplatsens huvudsakliga mål är att ge heltäckande information för investeringsbeslut i aktier.

Länk till intervjun av Analysguiden: https://www.youtube.com/watch?v=Km6TYosmmOU https://www.youtube.com/watch?v=Km6TYosmmOU

Göteborg den 7 november 2017

För ytterligare information se Gapwaves ABs hemsida www.gapwaves.com http://www.gapwaves.com eller kontakta VD Lars-Inge Sjöqvist.

Lars-Inge Sjöqvist
VD
Telefonnummer: 0736 84 03 56
E-post: lars-inge.sjoqvist@gapwaves.com mailto:lars-inge.sjoqvist@gapwaves.com

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Gapwaves Pressrelease 2017-11-07.pdf - http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=21475

Om Gapwaves AB
Gapwaves AB är sprunget ur forskning på Chalmers Tekniska Högskola och etablerades 2011 för att kommersialisera innovationer för effektiv trådlös kommunikation. I och med den exponentiellt ökande användningen av bild och video i våra mobila enheter uppkommer också ett ökande behov av högpresterande trådlösa system. Till dessa system utvecklar Gapwaves AB vågledar- och antennprodukter baserade på den patenterade GAP-vågledarteknologin. Bolagets marknader är bland annat radiolänkar inom telekom, bilradar, avlyssningssystem och rymdobservatorier.

Gapwaves aktie (GAPW B) är föremål för handel på Nasdaq First North Stockholm med G&W Fondkommission som Certified Adviser.

Författare beQuoted

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.