Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2016-11-23

Gapwaves: Strategisk order av mindre storlek från asiatisk telekomleverantör

STRATEGISK ORDER AV MINDRE STORLEK FRÅN ASIATISK TELEKOMLEVERANTÖR

Gapwaves AB har fått en strategisk order av mindre storlek från en asiatisk telekomleverantör som strax efter att ha utvärderat två tidigare levererade prototyper köper en förserie bestående av 10 stycken GAP- flänsadaptrar.

En asiatisk telekomleverantör köper en förserie bestående av 10 stycken GAP-flänsadaptrar för E-bandet. Detta sker strax efter att kunden utvärderat två prototyper som levererades av Gapwaves för två veckor sedan. Ordervärdet är av ringa storlek och uppgår till ca 50 000 kr men affären ses som en strategisk order för Gapwaves, som baserat på den patenterade GAP-vågledarteknologin har utvecklat och patentsökt GAP- flänsadaptern under 2016.

- Det är glädjande att vår kund så snabbt väljer att köpa fler GAP-flänsadaptrar. Det visar att produkten lever upp till kundens förväntningar efter den första utvärdering de har gjort och det visar att vår GAP- vågledarteknologi är intressant, säger VD Lars-Inge Sjöqvist.

GAP-flänsadaptrar används vid montering av mätkretsar i mikrovågslaboratorier och industriella applikationer och gör det möjligt att med låga förluster snabbt koppla ihop traditionella vågledare, vilket är en utmaning vid högre frekvenser.

Göteborg den 23 november 2016

För ytterligare information se Gapwaves ABs hemsida www.gapwaves.com http://www.gapwaves.com eller kontakta VD Lars-Inge Sjöqvist.

Lars-Inge Sjöqvist
Telefonnummer: 0736 84 03 56 E-post: lars-inge.sjoqvist@gapwaves.com mailto:lars-inge.sjoqvist@gapwaves.com

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Gapwaves Pressrelease 2016-11-23.pdf - http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=19042

Denna information är sådan information som Gapwaves AB är skyldigt att offentliggöra enligt lagen om värdepappersmarknaden och enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades för offentliggörande den 23 november 2016 kl. 08.30 CET.

Om Gapwaves AB
Gapwaves AB är sprunget ur forskning på Chalmers Tekniska Högskola och etablerades 2011 för att kommersialisera innovationer för effektiv trådlös kommunikation. I och med den exponentiellt ökande användningen av bild och video i våra mobila enheter uppkommer också ett ökande behov av högpresterande trådlösa system. Till dessa system utvecklar Gapwaves AB vågledar- och antennprodukter baserade på den patenterade så kallade GAP-vågledarteknologin. Bolagets marknader är bland annat radiolänkar inom telekom, bilradar, avlyssningssystem och rymdobservatorier.

G&W Fondkommission är utsedd till Gapwaves ABs Certified Advisor.

Författare BEQ

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.