Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2021-11-01

Godsinlösen Nordic AB har lanserat Re:commerce i Finland

Godsinlösen Nordic AB (”GIAB” eller ”Bolaget”) har idag, i linje med sin tillväxtplan, lanserat e-handelserbjudandet Re:Commerce i Finland. Lanseringen i Finland, likt föregående lansering i Danmark, innefattar bland annat försäljning av samarbetspartners returvaror via den egna omnikanalen Returhuset och rekonditionering av returvarorna via Bolagets anläggning i Staffanstorp.

I takt med en växande e-handelsmarknad och en konstant returgrad ökar e-handelsbolagens behov av en effektiv och hållbar returprocess. GIAB har sedan 2020 erbjudit e-handelsbolag en helhetslösning gällande cirkulär returhantering och återbruk av returvaror. Tillsammans med en ökad medvetenhet hos konsumenter kring hållbarhet samt regulatoriska krav på hållbarhetsredovisning, har det uppstått ett växande behov av spårbar hållbarhetsdata och en cirkulär returhantering. Via GIAB Circular Platform™ får e-handelsbolag tillgång till månatlig hållbarhetsdata ned på enskild produkt som säljs vidare och återbrukas genom Re:Commerce.

Med lanseringen har nu GIAB närvaro i Danmark, Finland, Norge och Sverige med planer på fortsatt geografisk expansion på sikt.

-Lanseringarna i Finland och Danmark är ett kvitto på skalbarheten i vår affär och möjligheterna som är framför oss. De sekventiella lanseringarna i Danmark och Finland har gett bolaget insikt och en plattform som kommer bistå vår fortsatta expansion, säger Christian Jansson, VD GIAB.
 

Om Godsinlösen Nordic AB (GIAB)


GIAB erbjuder helhetslösningar för att hantera returer och reklamationer åt e-handlare, producenter och distributörer på ett kostnadseffektivt och hållbart sätt, såväl som en komplett cirkulär skaderegleringsprocess till försäkringsbranschen. GIAB strävar efter att vara en avgörande aktör i omställningen mot en cirkulär ekonomi och erbjuder skräddarsydda lösningar inom allt från logistik, rekonditionering och försäljning – till hållbarhetsrådgivning och rapportering för kunder. Godsinlösen Nordic AB (publ) är noterat på Nasdaq First North Growth Market (GIAB).

www.giabnordic.se

Kontakter


Christian Jansson
VD
+46705929474
christian.jansson@godsinlosen.se 

Eric Thysell
Investor Relations
+46735670260
eric.thysell@godsinlosen.se

Bifogade filer


Godsinlösen Nordic AB har lanserat Re:commerce i Finland

Författare MFN