Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2021-11-04

Goodbye Kansas Studios vinner tilläggsorder för existerande projekt

Goodbye Kansas Studios har vunnit en tilläggsorder om 6 MSEK för ytterligare produktion av visuella effekter (”VFX”) för en välkänd TV-serie. Produktionen kommer att inledas under det fjärde kvartalet 2021 och beräknas slutföras under första kvartalet 2022. Tillsammans med den ursprungliga ordern, uppgår det sammanlagda ordervärdet till ca 19 MSEK.

”Det är oerhört betydelsefullt att Goodbye Kansas lyckas utvidga mandat på existerande projekt. Det visar vår förmåga att genom högkvalitativa leveranser utöka vårt förtroende hos kunder. Vår ambition är att på liknande sätt fördjupa samarbeten med våra övriga internationella kunder,” säger Peter Levin, VD för Goodbye Kansas Group.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Peter Levin, Koncernchef och VD, Goodbye Kansas Group
e-mail: peter.levin@goodbyekansas.com Tel: +46 (0) 73 041 63 93

Goodbye Kansas Group
Goodbye Kansas Group AB (publ) är en ledande leverantör av teknologidrivet visuellt innehåll. Företaget skapar prisbelönta visuella upplevelser för alla media och erbjuder produkter som kombinerar avancerad teknologi med artisteri i världsklass. För att tillvarata tillväxtmöjligheter har koncernen strukturerat verksamheten i tre affärsområden: Visual Content & Brand, IP & Products och Games & Apps. Visual Content & Brand erbjuder visuellt innehåll för film, TV och dataspel. IP & Products utvecklar IP för film och TV, erbjuder virtuell träning genom VR och en SaaS-lösning för visualisering av e-handelsprodukter genom AR. Games & Apps utvecklar kartbaserade mobilspel och erbjuder en app för 3D-animering. Goodbye Kansas Group är noterat på Nasdaq First North Growth Market och har verksamhet i Stockholm (HQ), London, Helsingfors, Vilnius, Belgrad, Los Angeles, Peking och Manilla.

Bolaget har G&W Fondkommission som Certified Adviser, Kungsgatan 3, Stockholm, Stockholm, email: ca@gwkapital.se, tel. 08-503 000 50.

Bifogade filer


Goodbye Kansas Studios vinner tilläggsorder för existerande projekt

Författare MFN