Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2021-10-25

Handel i Initiator Pharmas aktier på Nasdaq First North Growth Market inleds idag

Initiator Pharma A/S, ett life science-företag i klinisk fas, meddelar idag den 25 oktober 2021 att handeln i bolagets aktier inletts på Nasdaq First North Growth Market och att bolaget lanserat en ny hemsida.

Idag inleds handeln i Initiator Pharmas aktier på Nasdaq First North Growth Market under kortnamnet INIT med ISIN-kod DK0060775872. Aktieägare i Initiator Pharma behöver inte vidta några åtgärder i samband med listbytet. I samband med listbytet har bolaget lanserat en uppdaterad hemsida, www.initiatorpharma.com.

”Jag är glad över hur Nasdaq First North välkomnat Initiator Pharma på vår resa mot att göra skillnad för patienter som lider av erektil dysfunktion eller neuropatisk smärta. För oss är listbytet ett naturligt steg i vår ambition att skapa en global medvetenhet om våra kliniska program och de omfattande medicinska behov de tillgodoser. Den nya handelsplatsen innebär att Initiator Pharmas aktie nu blir tillgänglig för de många internationella investerare som handlar på Nasdaq-plattformarna”, säger Claus Elsborg Olesen, VD för Initiator Pharma. ”Vi ser fram emot att nå och leverera på flera viktiga milstolpar under de kommande 18 månaderna – milstolpar som kommer att vara transformerande för Initiator Pharma och som gynnar såväl företaget som dess aktieägare. Vi välkomnar er alla att ta del av vår spännande resa”.

Redeye AB har utsetts till bolagets Certified Adviser på Nasdaq First North Growth Market. I samband med listbytet har DLA Piper Denmark och DLA Piper Sweden utgjort bolagets legala rådgivare.

För ytterligare information om Initiator Pharma, vänligen kontakta:


Claus Elsborg Olesen, VD
Telefon: +45 6126 0035
E-post: ceo@initiatorpharma.com

Om Initiator Pharma


Initiator Pharma A/S är ett danskt life science-företag i klinisk fas som utvecklar innovativa läkemedel för stora icke-tillgodosedda medicinska behov som rör de centrala och perifera nervsystemen. Initiator Pharmas pipeline består av tre kliniska program: läkemedelskandidaterna IP2018 och IPED2015 för behandling av erektil dysfunktion med psykogena respektive organiska orsaker och särläkemedelskandidaten IPTN2021 som utvecklats för den allvarliga neuropatiska smärtsjukdomen trigeminusneuralgi.
 
Initiator Pharmas aktier handlas på Nasdaq First North Growth Market Stockholm (ticker: INIT). Redeye AB, med e-postadress certifiedadviser@redeye.se och telefonnummer +46 8 121 576 90, är bolagets Certified Adviser. För mer information, vänligen besök www.initiatorpharma.com.

Bifogade filer


Handel i Initiator Pharmas aktier på Nasdaq First North Growth Market inleds idag

Författare MFN