Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2017-06-05

Här är nya aktietips från Börsveckan

Börsveckan bjuder på två köprekommendationer och en hel del avvaktaråd denna vecka.

Följande är en sammanfattning av den senaste utgåvan, årets nummer 23.

Trelleborg - Köp

Trelleborg har gjort en imponerande lönsamhetsresa de senaste åren, enligt Börsveckan. Med en allt starkare marknad ser tidningen att det finns mer att hämta i aktien, trots en fin kursuppgång sedan Börsveckans senaste köpråd i november.

Lifco - Avvakta

Lifco har börjat året mycket starkt. Börsveckan gillar bolaget men tycker att aktien ser något dyr ut.

IAR - Avvakta

IAR hade ett bra 2016 och hittills ser 2017 lovande ut. Kortsiktigt finns en del frågetecken men på längre sikt är IAR en bra investering, enligt Börsveckan.

Raysearch - Köp

Sedan lanseringen av mjukvaruplattformen Raystation har medicinteknikbolaget gått från klarhet till klarhet. Tillväxttakten har varit hög och marginalerna stigande. Börsveckan ser inte någon avmattning än så länge.

Tagmaster - Avvakta

Teknikbolaget förvärvar flitigt och har en produktportfölj som ligger rätt i tiden. Men en med en del frågetecken kring det senaste förvärvet ser värderingen relativt hög ut, enligt Börsveckan.

West International - Avvakta

West International verkar ha fått upp farten under början av året. Både orderstock och bruttomarginal bådar gott. Handeln i aktien är dock väldigt begränsat och kursen har också gått mycket starkt sista tiden.

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.