Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2021-07-20

IDL Biotech: IDL har ansökt om avnotering från Spotlight Stock Market

Den 10 maj 2021 offentliggjorde AroCell AB (publ) ("AroCell") ett offentligt erbjudande till aktieägarna i IDL Biotech AB ("IDL"), att överlåta samtliga utestående aktier i IDL till AroCell. Erbjudandet har accepterats av aktieägare representerandes totalt 60 487 373 aktier i IDL, vilket motsvarar 95,92 procent av aktierna och rösterna i IDL, se bifogad aktiebok. AroCell har även påkallat tvångsinlösen av utestående minoritetsaktier i IDL.

Mot bakgrund av ovanstående anser styrelsen för IDL att det inte längre är motiverat för IDL att verka i en noterad miljö och bolaget har därför den 20 juli beslutat om att ansöka om avnotering från Spotlight Stock Market.

Sista dag för handel i IDL:s aktier vid Spotlight Stock Market kommer att meddelas snarast efter att IDL erhållit besked därom från Spotlight Stock Market.

 

För ytterligare information kontakta:

IDL Biotech AB (publ)

idlbiotech@idl.se

+46 8 799 67 50

 

IDL Biotech AB (publ) är ett publikt svenskt bioteknikbolag, specialiserat på in vitro-diagnostik inom onkologi och bakteriologi. Bolaget utvecklar, producerar och marknadsför unika och kostnadseffektiva produkter för medicinskt angelägna indikationer. Bolagets aktier (IDL) är noterade på Spotlight Stock Market.

Författare Cision

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.