Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2020-08-19

Inbjudan till presentation av Promore Pharmas delårsrapport för det andra kvartalet 2020

STOCKHOLM, 19 augusti 2020 – Promore Pharma AB (publ) offentliggör sin delårsrapport för andra kvartalet 2020 klockan 16.00 tisdagen den 25 augusti 2020.

Nästa dag, den 26 augusti klockan 10.00, håller bolaget en webbsänd telekonferens med VD Jonas Ekblom, avgående CFO Jenni Björnulfson samt tillträdande CFO Erik Magnusson. Efter konferensen följer en frågestund. Presentationen hålls på engelska. Det går att följa konferensen via dator, tablet eller telefon.

Antalet platser är begränsat och bolaget rekommenderar därför att man registrerar sig i god tid för att vara säkrad en plats. Registrering till webbkonferensen kan göras på följande länk:

https://attendee.gotowebinar.com/register/8748674793280001550

Telefonkonferensen och presentationsmaterialet kommer efter avslutad konferens att finnas tillgänglig på bolagets hemsida, www.promorepharma.com.

För mer information


Jonas Ekblom, VD
Tel: [+46] 736 777 540
E-mail: jonas.ekblom@promorepharma.com

Jenni Björnulfson, CFO
Tel: [+46] 708 55 38 05
E-mail: jenni.bjornulfson@promorepharma.com

Promore Pharmas Certified Adviser är Redeye.
Tel: [+46] 8 121 576 90
E-mail: certifiedadviser@redeye.se

Promore Pharma i korthet


Promore Pharma är ett biofarmaceutiskt företag som utvecklar peptidbaserade läkemedelskandidater. Bolagets mål är att bli ett ledande bolag inom ärrbildning och sårvård genom att utveckla flera läkemedel till att bli de första i sitt slag på marknaden (First-in-Category) för behandlingsområden med mycket få förskrivningsprodukter och därmed stora medicinska behov. Promore Pharmas två projekt är i sen klinisk utvecklingsfas och har en mycket stark säkerhetsprofil eftersom de baseras på kroppsegna ämnen som administreras lokalt. Det ledande projektet ensereptide (PXL01), som utvecklas för att förebygga postoperativa adherenser (sammanväxningar) och ärrbildning, förbereds för kliniska fas III-studier på patienter som genomgår böjsenskirurgi i handen. Ropocamptide (LL-37), som utvecklas för att stimulera läkning av kroniska sår, genomgår en klinisk fas IIb-studie på patienter med svårläkta venösa bensår. Bolaget ser även goda möjligheter att utveckla läkemedelskandidaterna för andra angränsande behandlingsområden, såsom att förebygga ärrbildning på hud och adherenser vid andra typer av kirurgi samt behandling av diabetesfotsår. Bolaget är listat på Nasdaq First North Growth Market.

Bifogade filer


Inbjudan till presentation av Promore Pharmas delårsrapport för det andra kvartalet 2020

Författare Promore Pharma

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.