Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2020-06-23

Index Residence: Index uppgraderar restaurangen Salt & Sea                        - del i livsstilskonceptet Touch

-  Vi pratar inte så mycket om att bo. Vi pratar om att leva. Vår vision med livsstilskonceptet Touch, som ingår i alla våra bostadsprojekt, är att skapa platser där man vill leva. Där är såklart en bra restaurang en väldigt viktig pusselbit, säger Alexander Skiöldsparr, ansvarig för Touch by Index Residence

Menyn sträcker sig från matjessill till tonkatsu.

 -Vi erbjuder Norrtäljes bredaste restaurang-upplevelse, från Tore Wretmans klassiska kokkonst till David Changs New York doftande streetfood. Alltid något för alla och alltid presenterat med glimten i ögat, säger Eleonore Fransson.

Index Residence driver Salt & Sea i egen regi. Detta för att säkerställa kvaliteten. Och för att vara med och skapa en plats där man vill leva.

- Men då är också lounger, där man kan jobba effektivt hemifrån, enkel tillgång cykel-bil- och båtpooler, viktiga, säger Alexander Skiöldsparr och fortsätter:

- Att helt enkelt se till så att alla funktioner som kan göra livet enklare finns tillgängliga i fastigheterna vi bygger och att det finns en concierge, som kan hjälpa till med allt. För oss heter det Touch, och är en viktig del i hur vi jobbar.

 

För mer information och bilder på projektet, kontakta:

Rikard Björk, Presschef Index Residence; +46 70 710 69 53, rikard.bjork@indexresidence.se

Om Index Invest International AB (publ)

Index Invest International AB grundades 1998 i Stockholm. Vi är idag en oberoende investerargrupp inom fastigheter med en affärsstrategi som har ett tydligt fokus på bostadsutveckling i Sverige. Genom vår systerkoncern Index Investment Group arbetar vi i Nordamerika med såväl bostadsfastigheter som kommersiella fastigheter.

Författare Index Residence

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.