Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2020-06-23

Inklusion av patienter påbörjad i Nordamerika och Europa i Episurf Medicals kliniska IDE-studie

"Vi avser att bli världsledande inom vår växande ortopediska nisch, där en patientgrupp av betydande storlek idag inte kan behandlas effektivt. Denna registreringsgrundande studie är den enskilt största och viktigaste kliniska studien vi bedriver med tanke på att USA är världens i särklass största ortopediska marknad. Om vi i USA kan upprepa de fina kliniska resultat vi sett för Episealer® i Europa, då står vi inför en mycket spännande framtid. Påbörjad patientrekrytering i IDE-studien är en milstolpe för oss" säger Pål Ryfors, vd Episurf Medical.

 

För mer information, vänligen kontakta:

Pål Ryfors, vd, Episurf Medical
Tel:+46 (0) 709 62 36 69
Email: pal.ryfors@episurf.com
Om Episurf Medical

Episurf Medical arbetar för att erbjuda människor med smärtsamma ledskador ett aktivare och friskare liv genom att tillgängliggöra minimalt invasiva samt skräddarsydda behandlingsalternativ. Episurf Medicals individanpassade implantat Episealer® och kirurgiska instrument Epiguide® används för behandling av lokala broskskador i leder. Med Episurf Medicals μiFidelity®-system anpassas implantaten kostnadseffektivt till respektive persons unika skada för optimal passform och minimalt ingrepp. Episurf Medical har huvudkontor i Stockholm, Sverige. Aktien (EPIS B) är noterad på Nasdaq Stockholm. Mer information finns på bolagets hemsida: www.episurf.com.

Denna information är sådan information som Episurf Medical AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande kl. 10.00 den 23 juni 2020.

Författare Episurf

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.