Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2021-10-27

Inzile AB: Inzile har erhållit order från Pinero Group

Inzile har erhåll en order, till ett värde av 22 MSEK, från spanska Pinero Group avseende utveckling och leverans av batterisystem. Ordern kommer att levereras under Q4 2021 och Q1 2022 till Karibien.

Inzile har fått en order, till ett värde av 22 MSEK, från det spanska hotell- & resort-företaget Pinero Group ("Pinero") avseende utveckling och leverans av batterisystem. Systemen kommer att levereras under fjärde kvartalet 2021 och första kvartalet 2022 till Pineros dotterbolag Turiscar i Karibien.

- Vi är mycket nöjda med att komma in på nya spännande utomeuropeiska marknader genom vårt samarbete med Pinero och deras dotterbolag Turiscar säger Klas Åhgren, tf VD för Inzile.

Pinero är en spansk koncern, sedan många år etablerad inom sektorerna hotell & resort, fastigheter och byggindustri. Pinero erbjuder mer än 14 000 hotellrum i Dominikanska Republiken, Mexiko, Jamaica och Spanien, inklusive bostadskomplex och golfbanor.

Turiscar ansvarar för leverans och förvaltning av transportfordon inom koncernen. Inzile har tecknat ett avtal med Turiscar och företagen kommer att ha ett nära samarbete. Turiscar levererar inte bara till hotell & resorts som kontrolleras av Pinero, utan servar även andra hotell & resorts i Karibien.

- Vi är glada att svenska Inzile kommer att förse oss med den senaste tekniken inom batterisystem för vår nuvarande transportflotta vid våra hotell & resorts i Karibien, kommenterar Ricardo Moreno, VD för Turiscar.

De totala marknaderna i Dominikanska Republiken, Mexiko och Jamaica består av mer än 1 600 hotell med nästan 200 000 rum.

För ytterligare information:

Klas Åhgren, tf VD Inzile, klas.ahgren@inzile.com,070 985 58 02

Peter Wergens, CFO Inzile, peter.wergens@inzile.com,073 325 75 04

Författare Cision