Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2020-08-18

IRRAS meddelar att styrelseordförande Anders P. Wiklund har avlidit

"Vi är otroligt ledsna att höra att Anders har gått bort. Anders var en fantastisk människa och en legendarisk företagsledare inom healthcare med en underbar insikt och vision som har varit till oerhörd hjälp för vårt företag. Han har varit en fantastisk mentor för mig och ledningen under de år vi har arbetat tillsammans. Hans långa operativa erfarenhet och strategiska förståelse var oerhört värdefullt vid skapandet av ett ledande bolag inom neurointensivvård. Mina tankar går till Anders familj och släktingar. Han kommer för alltid att finnas i våra hjärtan" säger Kleanthis G. Xanthopoulos, VD för IRRAS.

Om IRRAS

IRRAS AB är ett globalt medicinteknologiföretag fokuserat på leverans av innovativa medicinska lösningar för att förbättra livet för kritiskt sjuka patienter. IRRAS designar, utvecklar och kommersialiserar produkter som förbättrar utfallet för patienter och minskar den totala vårdkostnaden genom att adressera komplikationer associerade med nuvarande behandlingsmetoder inom neurointensivvård. IRRAS marknadsför och säljer sina innovativa IRRAflow- och Hummingbird ICP Monitoring-produktfamiljer globalt till sjukhus, via sin egen säljorganisation i USA och på utvalda marknader i Europa samt via ett nätverk av distributörer på andra marknader.

IRRAS har sitt huvudkontor i Stockholm, Sverige, men har även kontor i München, Tyskland samt i San Diego, Kalifornien, USA. För ytterligare information, besök www.irras.com.

IRRAS aktier är upptagna till handel på Nasdaq Stockholm (IRRAS).

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Kleanthis G. Xanthopoulos, Ph.D.
VD
ir@irras.com

Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 18 augusti 2020 kl. 21.45 (CET).

Författare IRRAS

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.