Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2020-10-29

IVISYS AB: IVISYS upptar bryggfinansiering om 7 MSEK

IVISYS har nu gjort en överenskommelse med bolagets storägare, Athanase Industrial Partners, att de ställer ett brygglån om 7 miljoner SEK till förfogande med möjlighet till utbetalning vid tre tillfällen under perioden oktober-mars. Brygglånet skall refinansieras igenom den förestående emissionen, som föreslås beslutas genom bemyndigande under Bolagets extra bolagsstämma den 1 december 2020. Lånet löper med en månadsränta om 1,8%.

"Den långsiktiga trenden bedöms positiv, men i det korta perspektivet har IVISYS känt av en viss återhållsamhet av kunders beslutsprocesser. Denna finansiering säkrar nu att IVISYS kan bygga upp försäljningen och utveckla bolaget enligt plan. Vi ser det också som ett stort förtroende från Athanase." säger Stefan Bohman, VD och koncernchef på IVISYS.

Denna information är sådan som IVISYS AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersoners försorg, för offentliggörande den 29 oktober 2020, kl 10:50.

Författare IVISYS AB

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.