Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2020-08-11

iZafe håller videopresentation och frågestund i samband med kvartalsrapport

Stockholm, Sverige – iZafe Group AB (publ.) (NASDAQ First North: IZAFE B) – ett ledande Life-Science bolag inom digitalisering av vården meddelar att man i samband med rapporten för andra kvartalet 2020, som kommer att publiceras 08.30 CET den 17 augusti 2020, ger aktieägare, media och övriga intressenter möjligheten att ställa frågor till bolaget. Frågorna kommer att besvaras av VD Anders Segerström i en videopresentation som därefter publiceras på iZafes hemsida den 26 augusti 2020 under rubriken investor relations.

Välkommen att skicka in dina frågor till ir@izafe.se senast kl 17:00 CET den 18 augusti 2020. Du kan också skicka in dina frågor via ett formulär på iZafes investerarsida.

Kontakter


Anders Segerström, VD
Mail: anders.segerstrom@izafe.se
Mobilnummer: +46 70 875 14 12

iZafe Group AB (publ)
Grev Turegatan 11A
114 46 Stockholm

E-post: info@izafe.se
investor.izafe.se

Om iZafe Group AB (publ)


iZafe Group är ett bolag som utvecklar digitala lösningar för en tryggare läkemedelshantering och ökad säkerhet på arbetsplatsen. Vår läkemedelsautomat Dosell minskar risken för felmedicinering, ökar tryggheten för familj och anhöriga och avlastar den offentliga vården. Tillsammans med våra larm- och säkerhetslösningar för hemmet och arbetsplatsen erbjuder vi ett helhetskoncept för en tryggare vardag.

Bolaget är noterat på NASDAQ First North Premier Growth Market. FNCA Sweden AB är bolagets Certified Adviser. Telefon: +46 (0) 8 528 00 399. E-post: info@fnca.se. Ytterligare information finns på investor.izafe.se.

Bifogade filer


iZafe håller videopresentation och frågestund i samband med kvartalsrapport

Författare iZafe Group

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.