Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2021-09-14

Jonas Lenne ny verkställande direktör för Hemply Balance

I början av oktober tillträder Jonas Lenne som ny vd för Hemply Balance Holding AB (publ) (”Hemply Balance” eller ”Bolaget”).

Med en lång och gedigen erfarenhet av försäljning i ledande roller träder Jonas in i rollen som vd för Hemply Balance koncernen. Jonas är ett viktigt led i att fortsatt bygga stark tillväxt för Hemply Balance i en marknad med stark tillväxt.

Jonas har en lång erfarenhet som bland annat säljdirektör och säljchef inom digitala bolag. Ett av hans senaste uppdrag var som sälj- och marknadsdirektör på Figital Market Group, där han även var partner i bolaget. Genom åren har Jonas skapat stor erfarenhet inom värdering- och målstyrt ledarskap, som givit honom framgång.

Emil Sandin som grundat Hemply Balance och varit dess vd de senaste fem åren tar en ny roll i bolaget med strategiskt och legalt ansvar för produktutveckling. Emil fortsätter vidare som styrelseledamot i bolaget.

Kommentarer:
”Jag är väldigt glad och stolt över att bli en del av Hemply Balance och bolagets framtida tillväxtresa.
Förutom tillväxt är Hemply Balance mål att med sina produkter hjälpa människor med balans och hälsa, för ett mer hållbart leverne. Och just detta är något som jag själv brinner lite extra för”, Säger Jonas Lenne, tillträdande vd i Hemply Balance Holding.

Jag och hela styrelsen är väldigt nöjda med rekryteringen av Jonas. Han är en mycket god och kompetent ledare som har en otrolig förmåga att driva tillväxt. Vidare har Jonas ett starkt intresse för hälsa och välbefinnande som är grunden i Hemply Balance erbjudande”, säger Pingis Berg-Hadenius, styrelseordförande.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Pingis Berg-Hadenius
Styrelseordförande
Tel: +46 (0) 708 32 76 57
Email: hadenius@economista.se


Om Hemply Balance
Hemply Balance Holding AB (publ) är ett hälsokostbolag som säljer trygga och högkvalitativa hampaprodukter inom intimvård samt hampolja och hampakapslar utanför Sverige. Bolagets mål är att befästa positionen som den ledande aktören inom högkvalitativa hampaprodukter i Sverige och bli en betydande aktör i Europa.

Augment Partners AB, tel. +46 8 604 22 55, e-post: info@augment.se är Bolagets Mentor.

För mer information, se Hemply Balance hemsida www.hemplybalance.com

Denna information är sådan information som Hemply Balance Holding AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 2021-09-14 14:51 CEST.

Bifogade filer


Jonas Lenne ny verkställande direktör för Hemply Balance

Författare MFN

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.